Adgangskontroll

Økt sikkerhet med enkel adgangskontroll

Med adgangskontrollsystemer og den teknologiske utviklingen vi har opplved gjennom de seneste årene har det oppstått nye muligheter å sikre hjemmet sitt på. Adgangskontroll er et elektronisk kontrollsystem som kan anvendes til dør og låser på eiendommen. Systemet til adgangskontrollanlegg er fleksibelt og kan tilpasses den enkeltes ønsker og behov, men vil som regel bestå av enten en elektronisk lås og/eller dørlås med kode. Det kan i tillegg installeres alarmsystemer som videoovervåking sammen med dette.

Adgangskontroll er en sikkerhetsinstallasjon som kan være relevant for både private personer, borettslag, byggeplass, institusjoner og bedrifter. En kodelås til ytterdør kan bidra til å øke sikkerheten på eiendommen, og minske risikoen for at uautoriserte personer kan sikre seg adgang til eiendommen. Dette vil blant annet gi en økt trygghet i hverdagen, og bety at dere kan unngå de økonomiske og psykiske konsekvenser av innbrudd, herverk og lignende.

Hos AB Låsservice står vi klar til å hjelpe deg med å finne den helt riktige formen for adgangskontroll som passer perfekt til dine spesifikke behov og ønsker. Ta en gratis og uforpliktende snakk med oss – ring oss på telefon: 40 12 00 50 eller benyt kontaktskjemaet.

Hva er fordelene med adgangskontroll?

Det finnes mange fordeler ved å ha en adgangskontroll for døren din frem for de klassiske låser med nøkler. Adgangskontroll gjør det vanskeligere for uautoriserte personer å få adgang til eiendommen. Et enkelt adgangskontrollsystem kan nemlig administrere og håndtere et ubegrenset antall dører, og derfor egner det seg for private, bedrifter, kommuner, institusjoner og borettslag av alle størrelser.

Det er mulig å tilpasse adgangskontroll til ethvert behov, og samtidig kan du enkelt administrere systemet når behovene endrer seg. Det er veldig brukervennligt, og derfor kan du alltid selv endre på oppsettingen – for eksempel ved å legge til nye brukere, endre adgangstillatelser, oppgradere systemet mm. Hvis du allikevel skulle få behov for hjelp til å administrere ditt nye adgangskontrollsystem, så står de erfarne teknikerne fra AB Låseservice klar til å gi løpende service og rådgivning.

Adgangskontroll gir deg altså følgende fordeler og muligheter: tilgangskontroll i hjemmet

  • Ingen risiko for at nøkler blir borte, kopiert eller stjålet
  • Fleksibel løsning som kan endres etter dine behov
  • Mindre risiko for innbrudd og lignende
  • Stabil, sikker og brukervennlig løsning
  • Økt sikkerhet på eiendommen

Hvordan fungerer et adgangskontroll system?

Først og fremst må du velge  hvilken type adgangskontroll du ønsker, for eksempel hvilken leverandør du vil ha, og hvilke forskjellige tiltak som er relevante for deg. Dette kan du ta en snakk med AB Låsservice om, slik at du kan finne den helt riktige løsningen for dine behov. Deretter skal systemet selvfølgelig monteres i eiendommen din, og dette klarer vi også for deg. Vi sikrer en problemfri montering og installasjon, slik at oppsettingen bliver helt riktig.

Når det er satt opp kan du tilpasse systemet og velge hvem som skal ha adgang til eiendommen (og kanskje tilmed til spesifikke områder av eiendommen), legge til brukere osv. Heretter kan disse utvalgte personer få seg adgang til eiendommen og lokalene gjennom en kode eller en elektronisk lås. Skulle en medarbeider, beboer eller lignende miste sitt adgangskort, da kan dette kortet utelukkes fra systemet. Dette gjør det til en mer trygg og enkel løsning enn med nøkler, der alle låser må skiftes ut hvis de blir mistet.

Få en fleksibel tilgangskontroll

Er du interessert i en lås til ditt private hjem, til virksomhetens lokaler eller noe helt annet? Så ta en snakk med AB Låsservice og bli klokere på hvilke muligheter du har for å få en fleksibel, enkel og trygg løsning til din eiendom. Våre erfarne teknikere har stor ekspertise med forskjellige typer av adgangskontroll, så de kan hjelpe deg gjennom alle fasene. Først kan vi hjelpe deg med kompetent rådgivning, slik at du ender opp med å velge den helt riktige typen adgangskontroll som passer til dine spesifikke behov og ønsker. Det finnes mange forskjellige systemer, men våre erfarne medarbeidere kan hjelpe deg med å få et overblikk og treffe det riktige valget. Deretter kan vi hjelpe deg med å montere og installere det ønskede systemet og rådgi deg i hvordan du selv kan tilpasse systemet løpende. Endelig står vi klar med løpende service og rådgivning, så ditt nye system alltid er i den beste stand.

Kontakt oss i dag for en uforpliktende samtale, så vi kan ta det første skrittet mot din nye adgangskontroll sammen. Du kan enten ringe på telefon: 40 12 00 50 eller benytte vårt kontaktskjema her på hjemmesiden. Vi ser frem til å hjelpe deg med å gjøre ditt hjem, arbeid eller institusjon mer sikker.

FAQ: Ofte stilte spørsmål

Hvordan øke sikkerheten i hjemmet ditt?

Med den teknologiske utviklingen vi har opplevd gjennom de seneste årene har det oppstått nye muligheter å sikre hjemmet sitt på. En av disse er adgangskontroll, som er et elektronisk system som kan anvendes til låser på eiendommen. I dag velger mange å få installert adgangskontrollsystem i private hjem, arbeidsplasser og institusjoner, fordi det optimerer sikkerheten og samtidig er enkel å tilpasse løpende. Det er imidlertid mange andre måter en erfaren medarbeider fra AB Låsservice kan hjelpe deg med å gjøre hjemmet ditt sikrere. Du kan lese mer om innbruddssikring i private hjem her på siden.

Hvad er adgangskontroll?

Adgangskontroll er en metode for å administrere hvilke personer som skal ha tilgang til eiendommen din. Tilgangen styres ved hjelp av elektroniske eller mekaniske systemer. Det finnes mange forskjellige typer adgangskontroll, hvor man for eksempel kan skifte det tunge nøkkelbundt ut med en smart nøkkel-chip eller bare en kode. Disse løsningene gjør det enkelt for alle dem som skal ha adgang til eiendommen å komme inn. Samtidig bidrar løsningen til å avskrekke og gjøre det vanskeligere for uinviterte gjester å få adgang. AB Låsservice kan hjelpe deg med å finne den helt riktige løsningen for dine behov.

Hva er fordelene med adgangskontroll?

Det finnes flere fordeler ved å velge en elektronisk løsning som adgangskontroll frem for de klassiske låser med nøkler. Én av disse er som nevnt at det blir mye vanskeligere for uautoriserte personer å få adgang til eiendommen. En annen fordel er at systemet er utrolig fleksibelt, slik at det kan tilpasses de spesifikke behovene og justeres løpende på en brukervennlig måte. Med et adgangskontrollsystem med kode eller chip unngår man også å miste nøkkelen, da man helt slipper å ha et klassisk nøklebundt. Det er også utrolig enkelt å gi adgang til personer som trenger midlertidig adgang, da man lett selv kan opprette midlertidige koder. Adgangskontroll er altså en enkel og fleksibel løsning som sparer deg for mye bryderi samtidig som den gjør eiendommen mer sikker.

Hvordan kommer jeg i gang med a få adgangskontroll?

For å komme i gang med å få adgangskontroll, uansett om du ønsker det i hjemmet ditt, på arbeidsplassen, i en institusjon eller andre bygninger, er det første skrittet det enkleste. Alt du trenger å gjøre for å komme i gang er å kontakte de kompetente medarbeiderne hos AB Låsservice på +47 40 12 00 50 eller via kontaktskjemaet her på siden. Da er du godt på vei til et nytt system for adgangskontroll. Våre teknikere kan hjelpe deg med å få oversikt over alle mulige løsninger, etterfulgt av alt fra montering til installasjon, samt selvfølgelig løpende rådgivning og service.