Adgangskontroll

Økt sikkerhet med enkel adgangskontroll

Med adgangskontrollsystemer og den teknologiske utviklingen vi har opplved gjennom de seneste årene har det oppstått nye muligheter å sikre hjemmet sitt på. Adgangskontroll er et elektronisk kontrollsystem som kan anvendes til dør og låser på eiendommen. Systemet til adgangskontrollanlegg er fleksibelt og kan tilpasses den enkeltes ønsker og behov, men vil som regel bestå av enten en elektronisk lås og/eller dørlås med kode. Det kan i tillegg installeres alarmsystemer som videoovervåking sammen med dette.

Adgangskontroll er en sikkerhetsinstallasjon som kan være relevant for både private personer, borettslag, byggeplass, institusjoner og bedrifter. En kodelås til ytterdør kan bidra til å øke sikkerheten på eiendommen, og minske risikoen for at uautoriserte personer kan sikre seg adgang til eiendommen. Dette vil blant annet gi en økt trygghet i hverdagen, og bety at dere kan unngå de økonomiske og psykiske konsekvenser av innbrudd, herverk og lignende.

Ta en gratis og uforpliktende snakk med oss – ring oss på telefon: 40 12 00 50 eller benyt kontaktskjemaet.

Hva er fordelene med adgangskontroll?

Det finnes mange fordeler ved å ha en adgangskontroll for døren din frem for de klassiske låser med nøkler. Adgangskontroll gjør det vanskeligere for uautoriserte personer å få adgang til eiendommen. Et enkelt adgangskontrollsystem kan nemlig administrere og håndtere et ubegrenset antall dører, og derfor egner det seg for private, bedrifter, kommuner, institusjoner og borettslag av alle størrelser.

Det er mulig å tilpasse adgangskontroll til ethvert behov, og samtidig kan du enkelt administrere systemet når behovene endrer seg. Det er veldig brukervennligt, og derfor kan du alltid selv endre på oppsettingen – for eksempel ved å legge til nye brukere, endre adgangstillatelser, oppgradere systemet mm.

Adgangskontroll gir deg altså følgende fordeler og muligheter: tilgangskontroll i hjemmet

  • Ingen risiko for at nøkler blir borte, kopiert eller stjålet
  • Fleksibel løsning som kan endres etter dine behov
  • Mindre risiko for innbrudd og lignende
  • Stabil, sikker og brukervennlig løsning
  • Økt sikkerhet på eiendommen

Hvordan fungerer et adgangskontroll system?

Først og fremst må du velge  hvilken type adgangskontroll du ønsker, for eksempel hvilken leverandør du vil ha, og hvilke forskjellige tiltak som er relevante for deg. Dette kan du ta en snakk med AB Låsservice om, slik at du kan finne den helt riktige løsningen for dine behov. Deretter skal systemet selvfølgelig monteres i eiendommen din, og dette klarer vi også for deg. Vi sikrer en problemfri montering og installasjon, slik at oppsettingen bliver helt riktig.

Når det er satt opp kan du tilpasse systemet og velge hvem som skal ha adgang til eiendommen (og kanskje tilmed til spesifikke områder av eiendommen), legge til brukere osv. Heretter kan disse utvalgte personer få seg adgang til eiendommen og lokalene gjennom en kode eller en elektronisk lås. Skulle en medarbeider, beboer eller lignende miste sitt adgangskort, da kan dette kortet utelukkes fra systemet. Dette gjør det til en mer trygg og enkel løsning enn med nøkler, der alle låser må skiftes ut hvis de blir mistet.

Få en fleksibel tilgangskontroll

Er du interessert i en lås til ditt private hjem, til virksomhetens lokaler eller noe helt annet? Så ta en snakk med AB Låsservice og bli klokere på hvilke muligheter du har for å få en fleksibel, enkel og trygg løsning til din eiendom.

FAQ: Ofte stilte spørsmål

Hvordan øke sikkerheten i hjemmet ditt?

Med den teknologiske utviklingen vi har opplevd gjennom de seneste årene har det oppstått nye muligheter å sikre hjemmet sitt på. En av disse er adgangskontroll, som er et elektronisk system som kan anvendes til låser på eiendommen.

Hvad er adgangskontroll?

Adgangskontroll er en metode for å administrere hvilke personer som skal ha tilgang til eiendommen din. Tilgangen styres ved hjelp av elektroniske eller mekaniske systemer.

Hva er fordelene med adgangskontroll?

Det finnes flere fordeler ved å velge en elektronisk løsning som adgangskontroll frem for de klassiske låser med nøkler. Én av disse er som nevnt at det blir mye vanskeligere for uautoriserte personer å få adgang til eiendommen. En annen fordel er at systemet er utrolig fleksibelt.