Vindussikring

Vindussikring av din bolig

God sikring av hjemmet innebærer mer enn å sikre dørene med en ordentlig lås. Bor du i et hus eller i første etasje i en boligblokk, er det risikoen også stor for å få innbrudd via vinduspartiene.

Vindussikring har stor betydning for sikkerheten i ditt hjem, da mange innbrudd skjer via vinduet. Derfor bør du prioritere både dør- og vindussikring høyt når du vil ha et sikkert og trygt hjem.

AB Låsservice anbefaler at du ber om et tilbud på en sikkerhetssjekk av din bolig. Våre profesjonelle fagmenn kan forklare, veilede, samt gi deg råd om hvor det vil være hensiktsmessig å få installert og montert inn vinduslås i din bolig.

Vinduslåser kan med fordel også installeres på terrassedører, men terrassedører er likevel mest sikre med en alminnelig lås.

Derfor skal du ha vindussikring

En vinduslås gjør det vanskeligere for tyven å få adgang til boligen gjennom vinduet, da tyven ikke kan bryte karmen opp og slå ut vinduet.

Et alternativ til vinduslåser er å få installert et sikkerhetsbeslag som gjør det umulig for tyven å underbore et vindusgrep. Med riktig vindussikring fra AB Låsservice stenger du tyvene ute. Be om tilbud tilpasset din bolig.

Vi tilbyr profesjonell vindussikring

Hos AB Låsservice har vi profesjonelle fagfolk som kan levere en løsning på vindussikring som passer til nettopp din bolig og din families behov. Vi kan hjelpe deg med å gjøre boligen din til et sikkert og trygt sted å være, samt sikre boligen når du ikke er hjemme. Med flere års erfaring innen låseservice til private, har vi den nødvendige kunnskapen og ekspertisen som skal til for å sikre din bolig best mulig.

Du kan kontakte oss på telefon +47 40120050 hvis du vil vite mer om dør- og vindussikring. Du vil samtidig få profesjonell rådgivning samt et uforpliktende tilbud på vindussikring, utskifting og forbedring av eventuelle gamle låser.

Få større sikkerhet i hverdagen med vindussikring fra AB Låsservice.

Vindussikring av din bolig