brannsafe, sikkerhet

Sikre dine mest verdifulle eiendeler med en brannsafe

Beskytt dine verdier før uhellet er ute. Med en brannsikker safe kan du sikre mindre ting som har stor verdi for deg. Det kan være bilder av barn eller barnebarn, smykker, pass eller viktige dokumenter. Har du en brannsafe vil du unngå å miste uerstattelige minner og verdier dersom en brann skulle oppstå i hjemmet ditt. AB Låsservice kan gi deg rådgivning om hvilken safe som passer for dine verdier, slik at du trygt kan oppbevare dine eiendeler beskyttet mot en eventuell brann. En safe med en digital kodelås gjør det enket for deg å ta vare på dine uerstattelige eiendeler.

Godkjent brannsafe fra AB Låsservice

Før du går til anskaffelse av en brannsafe, vil det være lurt å tenke gjennom hva du skal bruke safen til. Du får safer i ulike formater og det er viktig at brannsafen du kjøper tåler varme lenge nok til å beskytte eiendelene dine. Vi har brannskap fra Diplomat og brannsafe fra Franz Jäger som begge er godkjent i henhold til FG forskriftene. En god safe skal kunne tåle brann i minimum 60 minutter. Det vil si at selv om boligen brenner helt ned i løpet av en time, vil innholdet i safen fremdeles være intakt. AB Låsservice har brannsikre og godkjente safer som vil sikre eiendelene dine hvis uhellet skulle inntreffe. Våre dyktige fagarbeidere kan gi deg rådgivning i forhold til verdioppbevaring og vil montere din nye safe i henhold til FG forskriftene.

Deponisafe til din bedrift

Med en droppsafe eller en deponisafe i din virksomhet/butikk vil du begrense kontantbeholdningen i kassen og være bedre sikret mot tyveri.  Dine kontanter og verdier vil med en droppsafe oppbevares trygt og den vil redusere svinnet i bedriften til et minimum. En deponisafe for kontanter skal boltes fast til vegg/gulv og vil redusere muligheten og eventuelt utfallet av et tyveri/ran.

AB Låsservice gir deg råd om hvor det vil være hensiktsmessig å få installert og montert deponeringssafen i din bedrift. Ta kontakt med AB Låsservice på telefon +47 40120050 og be om et uforpliktende tilbud på en droppsafe tilpasset din bedrift. Vi utfører også montering av din nye droppsafe, slik at du kan være trygg på at sikkerheten til dine eiendeler er ivaretatt.

Sikre dine mest verdifulle eiendeler med en brannsafe