laasservice

Låsservice med flere års erfaring

Hos AB Låsservice har vi flere års erfaring med arbeid innen service samt montering og service på alle typer låser, både mekaniske og elektriske. Vi utfører alle typer oppgaver innen låsservice og sikringsoppgaver og har profesjonelle fagfolk med kompetanse i alt fra service og montering av alle låstyper, samt åpning av dører, reparasjoner, omkodinger og el-avlåsninger.

Du kan derfor alltid være sikker på å få god rådgivning, og at riktig løsning blir valgt, installert og tatt service på korrekt – samt at hele prosessen blir utført av en kompetent og velutdannet medarbeider.

Du får også profesjonell rådgivning med i vår låsservice

Uansett om det dreier seg om en privat bolig, en bedrift, et borettslag eller en offentlig institusjon, så kan vi tilby profesjonell hjelp samt rådgivning om hvilken sikringsløsning som passer best til deres behov.

Vi gir alltid gode råd og veiledning mod innbrudd og om hvordan man kan forhindre ubudne gjester ved å beskytte boligen med en ordentlig lås. Hvilken løsning som er den rette for dere, avhenger av deres personlige ønsker og forventninger til sikkerheten.

Når det handler om profesjonell sikring av eiendommen, så er det verdt å få arbeidet utført av en fagmann med ekspertise og spesialviten innen låsservice.

Kontakt oss allerede i dag

Hos AB Låsservice hjelper vi daglig private og virksomheter med en profesjonell sikring av eiendommen.

Få større sikkerhet i hverdagen med en sikringsløsning fra AB Låsservice. Vi gir alltid et uforpliktende tilbud på en individuell løsning som er tilpasset deres behov før vi går i gang med oppgaven – naturligvis til en sterk og konkurransedyktig pris, så du ikke får nogen ubehagelige overraskelser.

Kontakt oss allerede i dag ved å ringe telefon +47 40 12 00 50.

Låseservice med flere års erfaring