ulike låseprodukter

AB Låsservice har et bredt utvalg av låser

Når du skal velge riktige låser til din bolig eller virksomhet er det ofte en god idé å be om rådgivning fra en profesjonell låsesmed. Det finnes mange låseprodukter på markedet og kvalitet og pris går ofte hånd i hånd.

AB Låsservice har flere års erfaring med montering av ulike låser, og har hjulpet mange virksomheter og private gjennom årene. Vi vet derfor hvor sikkerheten har sine svake punkter og hvilke låser som kan anbefales for ditt behov.

Har du bruk for en låsesmed med ekspertise i låseprodukter, er du alltid velkommen til å kontakte oss for et uforpliktende tilbud og rådgivning.

Montering og service av låser fra AB Låsservice

Vi kan montere og installere, samt ta service på forskjellige typer låser – blant annet:

Hoveddørlås

Ekstra låse

Dørlukkere

Nøkkel og sylindere

Vinduessikring

Dørautomatik

Brannsafe

Adgangskontroll

Låssystemer

Låser i hus og leilighet

Når du skal installere nye låser, er det forskjell på om du bor i hus eller leilighet, samt om du bor i et gammelt eller nytt bygg. Gamle leiligheter har ofte en smal dør hvor ikke alle låser passer. AB Låsservice anbefaler alltid at du skifter ut gamle RUKO låser med nye, samt montering av en ekstra lås på ytterdøren. Er usikker på hva som er best for din bolig kan du få rådgivning av våre erfarne låsesmeder som også kan gi deg et godt tilbud tilpasset ditt behov.

Er du i tvil om din bolig er sikret best mulig eller trenger du å skifte låser? Da er du velkommen til å kontakte AB Låsservice – din låsesmed i Oslo, Bærum og Asker – på telefon +47 40120050 for å få utført en sikkerhetssjekk eller oppdatering av låsene i din bolig.