sikker hoveddørslås

En sikker hoveddørlås har alt å si

Å ha en sikker hoveddørlås har alt å si for sikring av din bolig/eiendom. Men det finnes mange forskjellige former og størrelser innen hoveddørlåser, og hvis du ikke er sikker på hvilken lås som passer til hoveddøren eller om den oppfyller sikkerhetskravene, er det ofte en veldig god idé å rådføre deg med profesjonelle fagfolk.

Hos AB Låsservice har vi eksperter i faget og kan tilby profesjonell rådgivning og veiledning i forbindelse med utskifting eller nyinstallering av hoveddørlåser. Vi leverer kun markedets mest sikre låser som vil bidra til at du og din familie, borettslaget eller bedriften kan være trygge på at døren er godt sikret.

I mange boligkomplekser er hoveddøren den eneste inngangen til leiligheten, og det er derfor ekstremt viktig å få installert en hoveddørslås som er så sikker som overhodet mulig.

Er din hoveddørlås sikker?

Hos AB Låsservice legger vi vekt på at sikkerheten er i orden. Derfor utdannes våre medarbeidere fortløpende, slik at vi hele tiden er orientert om de nyeste tiltakene og dermed kan leve opp til den høyeste standarden innen sikre hovedlåser. Samtidig kan vi gi råd om hvilken hoveddørlås som er best for deg og ditt behov.

Markedet for hoveddørlåser oppdateres konstant med nye sikkerhetslåser og systemer og hos AB Låsservice holder vi oss kontinuerlig oppdatert. Innbruddstyvene forsøker også å følge med i utviklingen, så hvis du ikke sørger for å få skiftet ut hoveddøren til en ny, oppdatert hovedlås, så vil tyvene lett kunne skaffe seg adgang til eiendommen.

Hoveddørlåser er vår ekspertise

Vi har mange års erfaring innen hoveddørlåser og kan derfor gi deg råd om hvilken lås som passer best til din hoveddør. Utover det leverer vi alltid en profesjonell service og forlater ikke eiendommen før vårt arbeid er utført.

Ønsker du en sikkerhetssjekk av din eiendom, eller er du litt i tvil om hovedlåsen til døren er sikker? Ta kontakt med AB Låsservice på telefon +47 40120050 og få et uforpliktende tilbud.

En sikker hoveddørlås