døgnservice, låsesmed

Trenger du døgnservice? Før du ringer til låsesmeden skal du…

.. Være i nærheten av låsen som du har problemer med, slik at vår døgnservice låsesmed skal kunne gi deg best mulig service og gi deg de de beste råd og priser tilpasset ditt problem.

Vår låsesmed vil ha behov for å få beskrevet hvilken og hvor mange låser som skal åpnes, samt om låsesmeden vil kunne få adgang via eksempelvis en brevsprekk.

Hvis du har mulighet til å sende en mail/SMS med informasjon om nøyaktig adresse etter du har snakket med vår låsesmed, så vil det ofte korte ned prosessen og sikre raskest mulig assistanse fra vår låsesmed.

Etter at AB Låsservice har mottatt og registrert din henvendelse vil din bestilling av en låsesmed være bindende, og det er derfor kun mulighet for å avbestille låsesmeden uten kostnader hvis du kontakter oss på telefonnummer +47 40120050 senest 5 minutter etter bestillingen din ble gjort. Så fort vi mottar en ordre vil det automatisk bli sendt ut bestilling av en låsesmed via vårt system, slik at den første ledige låsesmeden rykker ut til ditt oppdrag. På den måten sikrer vi at våre kunder får den raske assistansen som AB Låsservice er kjent for.

Hvis det i etterkant allikevel er behov for å avbestille låsesmeden, så vil du på dagtid betale kr. 900. Ved avbestilling av låsesmeden etter kl. 16:00, vil kostnad være kr 1500.

Før du ringer er det derfor viktig å sikre at du selv kan være til stede og at behovet for en låsesmed er reelt.

Derfor skal du kontakte AB Låsservices låsesmed

Det er mange grunner til at du skal kontakte våre låsesmeder hos AB Låsservice når du har behov for hjelp med et låseteknisk problem:

  • Våre faglig dyktige låsesmeder blir jevnlig etterutdannet for å sikre den høye ekspertisen AB Låseservice er kjent for, uansett hvilken utfordring eller låstype vi skal fikse for deg.
  • Vi vil gjøre alt for å sikre at du som kunde får topp service hver gang og vi vil alltid møte deg med vennlighet.
  • AB Låsservice har døgnservice og våre låsesmeder står parat til å rykke ut når du trenger oss.
  • Våre låsesmeder vil gi deg gode råd om låser og sikring, enten du trenger det for din private eiendom eller du representerer en virksomhet eller en institusjon.

Våre låsesmeder rykker ut hele døgnet

Uansett om du får låsetekniske problemer kl. 10 om formiddagen eller kl. 3 om natten, vil AB Låsservice sende ut en låsesmed så snart vi mottar din oppgave. Vår raske døgnservice og våre låsesmeders høye ekspertise innenfor alle låstyper er noe av det våre kunder verdsetter mest.

Når du tar kontakt med oss vil vi sørge for at ditt problem blir løst i tett kontakt med deg, og våre låsesmeder vil holde deg orientert helt til problemet ditt er løst.  Du kan derfor være helt trygg på at du er i trygge hender hos AB Låsservice.

AB Låsservice har låsesmeder kjørende hele døgnet, derfor er det også ofte mulig å hyre en låsesmed på kort varsel. Vi kan i mange tilfeller være fremme på kundens adresse innenfor 1 time, hvilket betyr meget kort ventetid. Vi vet at våre kunders tid er kostbar og derfor er det også et viktig for våre låsesmeder å være raskt fremme og løse kundenes problem så fort behovet oppstår.

Løpende etterutdannelse av våre låsesmeder sikrer at du alltid får det beste resultatet

Utdannelse og etterutdannelse av våre låsesmeder er viktig hos AB Låsservice. Derfor kan vi også alltid tilby våre kunder å løse ethvert låseteknisk problem, på både gamle og nye installasjoner. Det betyr at alle våre låsesmeder alltid kan gi råd til kundene innenfor de nyeste teknikkene og produktene.

Vi har stort fokus på service og trygghet

Våre låsesmeder rykker ut til mange ulike situasjoner i forbindelse med låsetekniske problemer. Det kan være alt fra at kunden har låst seg ute av sin bolig, av sin bil eller har hatt innbrudd.

Det er derfor også ekstra viktig at våre låsesmeder har den helt riktige ekspertisen til oppgaven og yter kunden den beste servicen og tryggheten i forbindelse med arbeidet. Du kan være trygg på at våre låsesmeder ikke forlater jobben før den er helt løst etter kundens ønske og til kundens fulle tilfredshet.

Når AB Låsservice er på jobben vil våre låsesmeder fullføre oppgaven slik at du kan være sikker på at den er utført på en forskriftsmessig og trygg måte.

DØGNSERVICE