Din låsesmed i Asker

Når kronprinsparet Haakon og Mette-Marit residerer på Skaugum har de en flott utsikt over Oslofjorden og ikke minst Asker, som alltid summer av liv og virksomhet. Håndverkere og fagfolk har det travelt hos både private og bedrifter, og det gjelder også våre låsesmeder i Asker som daglig rykker ut til både små og store oppgaver av alle typer. Vi hjelper med alt fra enkle oppgaver med opplåsning av dører og re-koding av låser, og opp til større prosjektoppgaver i yrkeslivet som f.eks. avanserte alarmsystemer, overvåkning, adgangskontroll og andre lignende låsesmeds-oppgaver.

Akutt låsesmeds-beredskap i Asker og omegn

Vi har et akutt beredskap klart, og har alltid en låsesmed som kan møte opp hos deg på relativt kort varsel i både Asker og omegn. Det gjelder forøvrig hele døgnet rundt. Står du en sen nattetime og har glemt nøkkelen eller har problemer med en defekt lås, så rykker den lokale låsesmeden straks ut og fikser problemene for deg. Våre låsesmeder er fagutdannede, og de har den nødvendige erfaringen til å håndtere krisesituasjoner.

Våre låsesmeder har også ganske mange oppgaver med service og ikke minst oppgradering av gamle låser. Asker har heldigvis bevart den hyggelige stemningen med en del eldre bygninger, og her bør man være oppmerksom på at sikkerheten er i orden. Vinduer og dører av eldre dato kan ofte med fordel få montert ekstra forebyggende sikring, og din lokale låsesmed kan raskt og effektivt vurdere og gi råd.

Våre låsesmeder i Asker er spesialutdannede

Vi nøyer oss ikke bare med å bruke det mest fagutdannede låsesmedene i vårt team i Asker, men sørger også for at de løpende får den nødvendige etterutdannelsen. Det er helt avgjørende i forhold til moderne installasjoner, som krever mere end alminnelig håndverksmessig kunnskap. Eksempelvis har vi stor erfaring med dørautomatikk, avansert overvåkning og installasjon av datastyrt adgangskontroll. Vi opplever som låsesmeder i økende grad at både private og bedrifter i Asker også etterspør alarmsystemer, alt fra helt enkle modeller til større integrerte installasjoner.

Få et lokalt tilbud fra låsesmeden i Asker

Uansett om du skal ha låst opp en dør, re-kodet en lås, eller kanskje har bruk for litt mer avansert assistanse til f.eks. installasjon av alarm eller overvåkning, står vi klar til å hjelpe. Låsesmeden i Asker har de nødvendige kvalifikasjoner, også når det gjelder tilbud på større oppgaver og installasjoner. Kontakt oss allerede i dag – vi sitter klar ved telefonen.