låsesmed i Asker by

Din låsesmed i Asker

Når du har behov for en låsesmed i Asker står AB Låsservice klar til å hjelpe deg. Når kronprinsparet Haakon og Mette-Marit residerer på Skaugum har de en flott utsikt over Oslofjorden og ikke minst Asker, som alltid summer av liv og virksomhet. Håndverkere og fagfolk har det travelt hos både private og bedrifter, og det gjelder også vår låsesmed i Asker som daglig rykker ut til både små og store oppgaver av alle typer. Vi hjelper med alt fra enkle oppgaver med opplåsning av dører og re-koding av låser, og opp til større prosjektoppgaver i yrkeslivet som f.eks. avanserte alarmsystemer, innbruddsikring, overvåkning, adgangskontroll og andre lignende oppgaver.

Akutt låsesmeds-beredskap i Asker og omegn

Din låsesmed i Asker har akutt beredskap, og AB Låsservice har alltid en låsesmed som kan møte opp hos deg på relativt kort varsel i både Asker og omegn. Det gjelder forøvrig hele døgnet rundt. Står du en sen nattetime og har glemt nøkkelen eller har problemer med en defekt lås, så rykker den lokale låsesmeden straks ut og fikser problemene for deg. Våre låsesmeder i Asker er fagutdannede, og de har den nødvendige erfaringen til å håndtere krisesituasjoner.

Våre låsesmeder i Asker har også ganske mange oppgaver med service og ikke minst oppgradering av gamle låser. Asker har heldigvis bevart den hyggelige stemningen med en del eldre bygninger, og her bør man være oppmerksom på at sikkerheten er i orden. Vinduer og dører av eldre dato kan ofte med fordel få montert ekstra forebyggende sikring, og din lokale låsesmed kan raskt og effektivt vurdere og gi råd.

Våre låsesmeder i Asker er spesialutdannede

Vi nøyer oss ikke bare med å bruke det mest fagutdannede låsesmedene i vårt team i Asker, men sørger også for at de løpende får den nødvendige etterutdannelsen. Det er helt avgjørende i forhold til moderne installasjoner, som krever mere end alminnelig håndverksmessig kunnskap. Eksempelvis har vi stor erfaring med dørautomatikk, avansert overvåkning og installasjon av datastyrt adgangskontroll. Vi opplever som låsesmeder i økende grad at både private og bedrifter i Asker også etterspør alarmsystemer, alt fra helt enkle modeller til større integrerte installasjoner.

Få et lokalt tilbud fra låsesmeden i Asker

Uansett om du skal ha låst opp en dør, re-kodet en lås, eller kanskje har bruk for litt mer avansert assistanse til f.eks. installasjon av alarm eller overvåkning, står vi klar til å hjelpe. Låsesmeden i Asker har de nødvendige kvalifikasjoner, også når det gjelder tilbud på større oppgaver og installasjoner.

Kontakt oss allerede i dag – vi sitter klar ved telefonen.

FAQ: OFTE STILTE SPØRSMÅL

Hva koster en låsesmed?

AB Låseservices minstepris er 2.300 NOK. Minsteprisen inkluderer: Transport til og fra kunden, og inntil en halv times arbeid.

Hva kan en låsesmed hjelpe med?

AB Låsservice utfører alle typer oppgaver innen låseservice og sikkerhetsoppgaver. Våre ansatte har mange års erfaring med alt fra service og montering av alle typer låser, samt åpning av dører, reparasjoner, omkoding og elektriske låser.

Hvor raskt kan låsesmeden komme?

Våre låsesmeder kan være der på 15-30 minutter hele døgnet i Oslo og omegn.