trygghet med overvåkningskamera

Kameraovervåkning – Økt trygghet med overvåkningskamera

Med et overvåkningskamera fra AB Låsservice kan du skape et tryggere hjem og en sikrere arbeidsplass.

Våre kamera fra HIK Vision brukes både profesjonelt og i private boliger. Med kameraovervåkning får du bedre oversikt over hva som rører seg både ute og inne, og et synlig kamera kan virke forebyggende både mot innbrudd og hærverk. Driver du næringsvirksomhet kan kameraet overvåke en arbeidsprosess eller forebygge både hærverk, innbrudd, ran og ulykker.

Kobles enkelt opp mot din innbruddsalarm

Kameraene kan kobles opp mot hvilken som helst innbruddsalarm, så når kameraet oppfatter bevegelse eller lyd kan det utløse en alarm eller tiltak fra et sikkerhetsselskap. Det kan også integreres lydmeldinger i kameraet som gjør at kunder eller ubudne gjester vil få viktig informasjon over høyttaleranlegget.

Sikker kameraovervåkning

For at overvåkningen skal være så effektfull som mulig er det viktig at kameraet plasseres på riktig sted. Vi har lang erfaring med montering av kamera, og vet hvor de skal plasseres for å få best mulig oversikt. Overvåkningskameraene kobles direkte til en nettverksopptaker eller de kan kobles via ditt eksisterende nettverk. Dette sørger for en driftssikker installasjon. I tillegg har vi god innsikt i regler og lover, og sørger for at dine kamera plasseres lovlig.

Lang kompetanse og fornøyde kunder

Vi er en liten bedrift som har som mål om å være best til adgangskontroll. Vi har høy kompetanse innen kameraovervåkning, og kommer gjerne for å befare din eiendom. Vi legger stor vekt på sikkerhet og fornøyde kunder, og du kan være trygg på at vi gjør vårt ytterste for å finne den beste løsningen for deg eller din virksomhet.

Kontakt oss i dag på +47 40120050 for mer informasjon eller et uforpliktende tilbud.