økt sikkerhet med en serviceavtale

Låsserviceavtaler til virksomheter

AB Låsservice kan tilby en attraktiv låseserviceavtale til din virksomhet, forretning, borettslag eller institusjon. Når vi inngår en låseserviceavtale innebærer dette blant annet at vi tar service på låse- og sikringsinstallasjoner og at våre låsesmeder rykker raskt ut til din virksomhet ved akutte situasjoner. Alle låseserviceavtalene kan naturligvis skreddersys slik at du får en best mulig pris tilpasset dine ønsker og behov.

Vi har profesjonelle fagfolk som har flere års erfaring med å følge opp låseserviceavtaler til virksomheter. Våre låsesmeder yter alltid god og profesjonell veiledning, og du kan være trygg på at dine sikkerhetsbehov blir tatt hånd om med høy faglig dyktighet.

Våre låseserviceavtaler kan inkludere både service og montering

Hos AB Låsservice vil låseserviceavtalen bli tilpasset etter virksomhetens behov. Det betyr at du får mulighet til å velge både service og montering som en del av avtalen.

AB Låsservice tilbyr blant annet:

Ved å tegne en serviceavtale hos oss vil du med stor sannsynlighet kunne spare mange penger. Med en låseserviceavtale fra AB Låsservice vil våre låsesmeder få god kjennskap til din eiendom og vi kan derfor løse oppgaven raskere enn hvis du hadde ringt til en ny låsesmed. I låseserviceavtalen får du selvfølgelig også muligheten til å ringe oss i akutte situasjoner. Uansett når på døgnet du ringer vil en av våre låsesmeder rykke ut dit du trenger assistanse.

Før oppstart av låseserviceavtalen tilbyr vi profesjonell rådgivning for å sikre at avtalen vil dekke nettopp ditt behov.

En låseserviceavtale som skaper sikkerhet og trygghet

Gjennom vår låseserviceavtale kan AB Låsservice skape både sikkerhet og trygghet i din virksomhet.

Vi kan hjelpe deg med å sikre eiendommen. Med flere års erfaring innen faget har vi den nødvendige kunnskapen og ekspertisen som skal til for å sikre din virksomhet best mulig.

Ønsker du også en av landets mest sikre låseserviceavtaler? Ta kontakt med AB Låsservice på telefon +47 40120050 og la oss sammen finne den riktige løsningen for din virksomhet.

Låseserviceavtaler til virksomheter