systemnøkler og låssystemer

Systemnøkler

Systemnøkler giver større sikkerhet i eiendommen. Hos AB Låsservice anbefaler vi alltid virksomheter, eiendommer og institusjoner å investere i låssystemer med kopisikre systemnøkler, slik at alle og enhver ikke kan få laget ekstra nøkler. Hvis du ikke har et system med kopisikre systemnøkler kan det oppstå problemer ved for eksempel utskifting av personale og beboere, da du ikke vet med sikkerhet om det har blitt laget kopinøkler.

For å unngå kopiering utenfor din kontroll trenger du derfor systemnøkler. Kopisikre systemnøkler er en del at et låssystem hvor flere forskjellige nøkler kan passe i én og samme lås. Dette gjør at du kan bestemme hvilke nøkler og hvilke personer som har adgang til ulike dører.

Noen av fordelene med systemnøkler fra AB Låsservice er:

  • Dirkesikre sylindre
  • Lengre levetid på sylindre
  • Kopisikre systemnøkler – du har kontroll på utleverte nøkler
  • Du trenger kun én nøkkel for å åpne alle dørene på din eiendom

Større sikkerhet og fleksibilitet med systemnøkler

Du får større sikkerhet og fleksibilitet med et låssystem og systemnøkler fra AB Låsservice. Systemnøklene sikrer at du er beskyttet mot kopiering av eksisterende nøkler, slik at du har full kontroll over utleverte nøkler. Det betyr at du ikke trenger å være bekymret for uautorisert kopiering av nøkler fra personale eller andre som skulle ha behov for nøkler midlertidig.

Ved montering av et system med nøkler kan du også selv bestemme hvem som skal ha adgang til ulike dører i bygningen. Systemnøklene gjør at du enkelt kan begrense tilgangen til enkelte dører og sikre at kun utvalgte får nøkler med tilgang til områder med begrenset adgang.

Kopi av systemnøkkel

For å bestille en kopi av systemnøkkelen må bestilleren ha de nødvendige rettighetene/kjenne pinkoden til systemet. Dette sikrer at kun autoriserte personer kan bestille nye nøkler og dermed få tilgang til eiendommen.

AB Låsservice leverer og tar service på nøkler og låssystem til både private, virksomheter og borettslag.

Uforpliktende tilbud på systemnøkler fra AB Låsservice

Vi har mange års erfaring fra både låsservice, installasjon og montering. Våre profesjonelle fagfolk har spesialkunnskap og ekspertise slik at vi kan gi deg den nødvendige rådgivningen innen forskjellige løsninger på systemer med kopisikre nøkler.

AB Låsservice gir deg profesjonell rådgivning for å sikre at du får et sikkerhetssystem tilpasset ditt behov. Du kan kontakte oss på telefon +47 40120050 og få et uforpliktende tilbud på låsservice eller installasjon av et kopisikkert system. Våre låsesmeder vil kunne gi deg rådgivning for hvilket system som passer best til ditt behov.

Systemnøkler

FAQ: OFTE STILTE SPØRSMÅL

Hva er en systemnøkkel?

En systemnøkkel er en kopisikker nøkkel som inngår i et låsesystem hvor flere ulike nøkler passer i samme lås.

Hva er fordelen med en systemnøkkel?

Fordelen med en systemnøkkel er at den er sikret mot kopiering og at du kun trenger én nøkkel for å åpne alle dører i en eiendom eller bygning.