låsesmed i oslo - AB Låsservice

Din låsesmed i Oslo sentrum og omegn

Våre låsesmed i Oslo tilbyr service til både private og offentlige husstander. Oslo, landets hovedstad har over 1,5 millioner innbyggere når vi teller med hele Oslo-regionen. Her er det mange private husstander, offentlige bygninger og næringseiendommer som trenger bistand fra sin lokale låsesmed.

Vi i AB Låsservice har stor faglig kunnskap og lang erfaring som låsemed i Oslo med døgnvakt og oppgaver i forbindelse med sikring av private og offentlige bygninger. Uansett om du har bruk for dyktige låsesmeder til installasjon av alarm, eller bare til resetting av kode eller hjelp til å låse opp en dør, så er din lokale låsesmed fra AB Låsservice i Oslo på plass med det samme. AB Låsservice Oslo er det rette valget når du har problemer med låser, nøkler eller alarmsystemer.

Akutt utrykning i Oslo på 15-30 minutter

AB Låsservice har hele tiden låsesmeder kjørende i Osloregionen (både sentrum og omegn) og vi har flere prosjekter i gang hele døgnet. Derfor vil vi raskt kunne rykke ut og være hos deg innen 15-30 minutter hvis du plutselig har en akutt situasjon med tapte nøkler eller bistand til låser. Din låsesmed i Oslo har akutt beredskap så du skal få hjelp når du trenger det. Våre låsesmeder har døgnservice, så skulle ditt problem oppstå på et ubeleilig tidspunkt kan du bare ringe vår døgntelefon som er +47 40120050– der vil en av våre servicemedarbeidere ta vennlig imot din samtale og raskt sende en låsesmed i Oslo ut til adressen din.

Trygghet når trenger en låsesmed i Oslo sentrum og Osloregionen

I hele Norge, og spesielt her i Osloregionen er det et økende problem med innbruddstyver som hele tiden blir mer og mer aktive. De fleste tyver bryr seg dessverre ikke om at de skader andres eiendom. I takt med denne utviklingen blir også sikringsbransjen mer og mer avansert – det er kort sagt en jungel der ute. Hva er smart, og hva er bare tull? Det er ikke enkelt for ufaglærte å gjøre de beste valgene innen sikring av eiendeler og eiendom.

Les mer om innbruddssikring og adgangskontroll.

Utdannede og godkjente låsesmeder

Din lokale låsesmed i Oslo er derfor det opplagte valget for deg som trenger hjelp til å sikre dine eiendeler eller eiendom, fordi vi har utdannede og godkjente låsesmeder, som hele tiden følger utviklingen på nært hold. Vi jobber hele tiden med å være de beste og for at vi skal være det, må vi hele tiden utvikle oss. Vi følger med på den nyeste teknologien og nye produkter, og vi sørger for at våre låsesmeder blir etterutdannet og tar relevante kurs.

Våre låsesmeder i Oslo gir deg den beste løsningen

AB Låsservice finner den beste løsningen som passer for deg til konkurransedyktige priser. De fleste låsesmeder reklamerer med at de alltid bruker de nyeste og beste produktene. Det er likevel ikke alltid at det nyeste og flotteste er det beste for deg. Vi er derfor opptatt av å finne den beste løsningen for ditt problem, og vi velger ikke det dyreste og mest moderne hvis vi ser at de gamle metodene vil gi deg en god løsning til en lavere pris.

Trenger du å skifte ut eller kode om låsen?

Har du mistanke om at noen har nøklene dine, eller har du slått opp med kjæresten og vil sikre at du ikke får uventet besøk? Da kan det være fornuftig å skifte ut eller kode om låsen, slik at du er sikker på at uvedkommende ikke kan låse seg inn i din bolig. Trenger du kun å kode om låsen er dette en liten kostnad for at du skal føle deg trygg i ditt hjem.

Har du nylig overtatt en bolig eller har du hatt mange håndverkere rennende inn i forbindelse med renovering? Det er mange grunner at du trenger en låsesmed, og vi på AB Låsservice står klar til å hjelpe deg når du har behov for låsservice til konkurransedyktige priser.

Verdt å vite før du ringer til låsesmeden

FAQ: OFTE STILTE SPØRSMÅL

Hva koster en låsesmed?

Vår daglige minstepris er 2.300 NOK. Minsteprisen består av: Transport til og fra ditt hjem eller eiendom, dog maks. 20 km hver vei fra AB Låsservice-adresse og inntil en halv times arbeid.

Hva kan en låsesmed hjelpe med?

AB Låsservice utfører alle typer oppgaver innen låseservice og sikringsoppgaver og har profesjonelle fagfolk med kompetanse på alt fra service og montering av alle typer låser, samt åpning av dører, reparasjoner, omkoding og elektriske låser.

Hvor hurtigt kan låsesmed være fremme?

Vår låsesmed i Oslo og omegn kan være der på 15-30 minutter hele døgnet.