Lås til terrassedør

Terrassedøren er ofte innbruddstyvens vei inn i boligen. Derfor er det ekstra viktig med en god og sikker lås til denne døren. Med den rette terrassedørlåsen kan du øke sikkerheten og tryggere holde innbruddstyven borte. Hvis en innbruddstyv skulle klare å finne vei inn i huset på andre måter, vil en innvendig lås til terrassedør også gjøre det vanskeligere å benytte terrassedøren som fluktvei.

Det finnes mange låser, grep og innbruddssikre løsninger til terrassedører på markedet. Hos AB Låsservice har vi lang erfaring og tilbyr mange forskjellige løsninger, så du kan få den rette låsen til din terrassedør. Hvilken lås og hvilken løsning som passer best til deg, avhenger av ditt behov og din terrassedør.

Vi har lang erfaring med lås, beslag og innbruddssikre grep til terrassedører, så uansett hvilken lås du har bruk for leverer vi en løsning som passer til deg.

Vi forhandler og har eget lager med deler fra Mila Beslag. De er spesialister i hardwareløsninger til dører og vinduer, og med produkter fra dem kan vi levere en god og sikker terrassedørlås.

mila låse
Mila beslag
mila sikkerhet, terrasse
Mila beslag

Lås til en klassisk terrassedør

Har du en klassisk terrassedør, som består av én dør eller flere enkle dører, kan en god løsning være å få et dørgrep med en innvendig lås. Vi har blant annet en elektronisk lås til terrassedør. Her sitter en kodelås på selve håndtaket, som sikrer at terrassedøren hverken kan åpnes innenfra eller utenfra. Dette kan både forhindre tyven i å komme inn gjennom terrassedøren, og at innbruddstyven ikke vil kunne bruke døren som fluktvei, hvis de kommer inn i huset andre veier. Du kan lese mer om vår elektroniske terrassedørlås her. Til klassiske terrassedører er det også mulig å få en lås med nøkkel, som også kan holde tyven ute.

Håndtak med lås til din hevet skyvedør

I Scandinavian er det blitt utrolig populært med store skyvedører ut til terrassen og hagen. Og det er ikke uten grunn. Der er ikke noe mere fantastisk enn å kunne åpne helt eller delvis opp. Har du skyvedører som terrassedør, må du ikke glemme en lås. Hos AB Låsservice tilbyr vi gode og innbruddssikre løsninger til deg. Vi forhandler for eksempel Gu hevet skyvedørsgrep med lås og Siegenia Have/skyvedørslås-beslag, som skaper god sikkerhet.

sikkerhet terrasse
Gu heveskytedør
Siegenia skyvedoerlås, terrassedør
Siegenia skyvedørlås beslag

Ta kontakt med oss allerede i dag

Vi har stor erfaring med installasjon og montering av låser til terrassedører. Så tvil ikke med å ta kontakt med oss.

Vi tilbyr rådgivning om den rette lås til din terrassedør og gir et uforpliktende tilbud. Du kan nå oss på telefon +47 40120050 eller på e-post info@ablaasservice.no