vinduer, låser

Låser til vinduer og dører

Det er oftere og oftere innbrudd i både private hjem, bedrifter og virksomheter. Ifølge politiet blir det begått omtrent 4 innbrudd i timen. Det er derfor viktig med montering av tyverisikre låser på både vinduer og dører for å sikre deg selv mot innbrudd.

Størstedelen av alle innbrudd i private hjem skjer i ferie og høytider, samt på dagtid når de fleste er på jobb. Hvis du ønsker å gjøre det vanskeligere for innbruddstyvene og andre ubudne gjester å bryte seg inn, er det alltid en god idé å få rådgivning fra en profesjonell fagmann som har erfaring med montering og installasjoner innen vindu- og dørlåser.

Tips for innbruddssikring

Hos AB Låsservice anbefaler vi at låsesylindere skiftes ut hvert tiende år. Det er viktig at den nye låsesylinderen er både bore-, dirke- og kopierings beskyttet. Dette gjelder både for private og virksomheter som trenger montering av nye installasjoner.

Erfaring med tyverisikre låser til vinduer og dører

Vi hjelper daglig private og virksomheter med montering og installasjoner av låser til både vinduer og dører.

Hos AB Låsservice gir vi alltid kundene våre gode råd og veiledning for å forhindre innbrudd og ubudne gjester. Ved å beskytte boligen med en tyverisikker lås på vinduer og dører, gjør du det vanskelig for de ubudne gjestene. Hvilken løsning som er den helt rette for deg, avhenger av dine personlige ønsker og forventninger til sikkerheten, samt dørens tykkelse og type.

Du kan få økt sikkerhet i hverdagen med låser til vinduer og dører fra AB Låsservice. Vi gir alltid et uforpliktende tilbud med en løsning som er tilpasset ditt behov, naturligvis til en bra og konkurransedyktig pris. Du skal alltid vite pris og betingelser før vi går i gang med oppgaven, så du ikke får noen ubehagelige overraskelser i etterkant. Med montering og installasjoner fra AB Låsservice kan du være trygg på sikkerheten, enten det er i din private bolig eller for virksomheten du representerer.

Kontakt AB Låsservice allerede i dag

AB Låsservice leverer løpende løsninger til både private, virksomheter og boligselskaper innen montering og installering av låser på vinduer og dører.

Du kan kontakte oss på telefon +47 40120050 og få et uforpliktende tilbud på en løsning tilpasset ditt behov. Vi leverer til både private og virksomheter.

Vindueslås-låse