Låsservice, eierleiligheter og borettslag

Låsservice til sameiet eierleiligheter og borettslag

Låseservice til sameiet leiligheter og borettslag er en del av vår spisskompetanse, og med flere års erfaring innen området kan vi gi profesjonell rådgivning om sikring mot ubudne gjester. Det er minst like viktig at du mottar en profesjonell veiledning fra vår låsesmed, som det faktiske arbeidet vi utfører hos deg.

Du kan kontakte AB Låsservice på telefon +47 40120050 og bestille en profesjonell rådgivning og sikkerhetssjekk for sameiet eller borettslaget.

Når vår låsesmed har vært på besøk, vil vi utarbeide et uforpliktende tilbud med forslag til forbedringer. Det kan betale seg å få en profesjonell låsesmed til å utføre låsservice i ditt sameie eller borettslag, slik at alle beboere kan føle sikkerhet og trygghet i hjemmet sitt. Hos AB Låsservice har vi et bredt utvalg løsninger, og vi benytter naturligvis kun sikkerhetsgodkjente produkter.

Har du sikkerhet og trygghet i sameiet ditt?

Hos AB Låsservice leverer vi daglig låsservice til eierleiligheter i sameie og hjelper borettslag med en profesjonell innbruddssikring av fellesområder og boliger. Vi har flere komplette låssystemer i alle sikkerhetsklasser, og våre låsesmeder vil tilpasse løsningen til ditt behov.

I de aller fleste tilfeller er det ikke nok å kun sikre borettslagets hoveddør og inngangsdøren til leilighetene. Dersom leiligheten ligger i første etasje, er vinduer og terrasser også en mulig inngang til boligen for ubudne gjester.

Vi anbefaler deg å kontakte en profesjonell låsesmed som kan gi borettslaget eller sameiet både en sikkerhetssjekk og rådgivning, slik at alle boligeiere vil føle trygghet i hjemmene sine.

Vi tilbyr akutt låsservice til borettslag og sameier

Har en av beboerne i sameiet vært så uheldig å miste nøklene sine, eller det oppstår et akutt problem som krever en løsning? Da kan du kontakte AB Låsservice. Vi tilbyr akutt låseservice til sameier og borettslag hele døgnet. Så skulle uhellet være ute midt på natten, har vi en låsesmed på vakt som står til din rådighet.

Med flere års erfaring innen låsservice til borettslag og sameier har vi den nødvendige kunnskapen og ekspertisen som skal til for å sikre boenhetene og fellesområdene best mulig.

Ta kontakt med oss på telefon +47 40120050 og få et uforpliktende tilbud og rådgivning til ditt sameie/borettslag.

LÅSESERVICE-TIL-SAMEIET-EIERLEILIGHETER-OG-BORETTSLAG