Elektroniske låser- og låssystemer

Elektroniske låser har mange fordeler. De er blant annet mer sikre en ordinære nøkler og de er lettere å håndtere for de som skal bruke dem. I tillegg gir de mulighet for effektiv styring av adgangskontroll til din bolig/eiendom.

AB Låseservice har høy kompetanse innen elektroniske låser og låssystemer, og vi leverer og monterer en lang rekke forskjellige elektroniske kodelåser til både innvendig og utvendig bruk. Vi monterer kun elektroniske låser fra anerkjente merker som har høy sikkerhet og lever opp til forsikringskravene. Det finnes mange forskjellige løsninger og det er derfor alltid en god idé å rådføre deg med profesjonelle fagfolk.

Kontakt din lokale fagmann hos AB Låsservice med høy kompetanse på elektroniske låssystemer, og få et uforpliktende tilbud på montering og installering av elektroniske låser. Ring oss på +47 40120050.

Hold det nøkkelfritt med elektroniske låser

Er du også lei av de tunge nøkkelknippene, forvunnede nøkler, ulåste dører eller har store utfordringer med nøkler når forskjellige håndverkere skal ha adgang til din bolig? Adgangskontroll til boliger og eiendommer med flere brukere, og spesielt brukere som skal ha kortvarig adgang kan være en utfordring med ordinære nøkler.

AB Låsservice tilbyr installasjon, montering og service på elektroniske låser. Med et elektronisk låssystem slipper du å ha fysiske nøkler og vi kan programmere akkurat den løsningen som passer til ditt behov. Du kan derfor alltid være sikker på at eiendommen er optimalt sikret mot innbrudd. En stor fordel med et nøkkelkort eller en nøkkelbrikke er at de kan brukes av alle, også eldre og svake som ikke har fingerkrefter til å vri om en ordinær nøkkel.

Med en elektronisk lås har du også muligheten til å gi håndverkere, leger og annet helsepersonale kortvarig adgang til hjemmet, uten at du må leverer ut fysiske nøkler som kan komme på avveie.

Få et uforpliktende tilbud på elektroniske låser allerede i dag

Hos AB Låsservice har vi mange års erfaring med å installere, montere og ta service på elektroniske låssystemer hos både private og virksomheter. Vår kompetanse gir deg høy sikkerhet.

Ønsker du å øke sikkerheten og fleksibiliteten med en elektronisk lås, samt få et system for adgangskontroll som er enkel å bruke?

Vi gir deg gjerne et uforpliktende tilbud på en individuell løsning som er tilpasset ditt behov, naturligvis til en sterk og konkurransedyktig pris. Du vil derfor vite nøyaktig hva det vil koste før vi går i gang med oppgaven slik at du ikke får noen ubehagelige overraskelser.

Kontakt AB Låsservice og få et uforpliktende tilbud på et elektronisk låssystem allerede i dag.

Ring oss på telefon +47 40120050. Vi har høy kompetanse på sikring av din bolig.

Elektroniske låser- og låssystemer