låsesmed i Bærum

Døgnservice hos din lokale låsesmed i Bærum

Med over 100.000 innbyggere er Bærum en relativt stor kommune. Det gjelder også rent geografisk siden området har en del skog og friluftsområder. Der er derfor på ingen måte snakk om en generell tett bebyggelse, og både boliger og virksomheter er utrolig spredd i Bærum. Det gjør vårt arbeid som lokal låsesmed veldig interessant, for det er mange typer jobber vi får gjøre.

Låsesmedene rykker raskt ut overalt i Bærum

Vi har naturligvis låsesmeder på vakt i området 24 timer i døgnet, hvis det skulle oppstå en akutt situasjon. Der kan f.eks. være snakk om en alarm med feilmelding, eller en dør som har gått i baklås. Slike situasjoner kan være utrolig frustrerende, og skjer sjeldent på beleilige tidspunkter. Våre låsesmeder i Bærum er alltid i nærheten, og kan være fremme på stedet i løpet av kort tid – også om natten. Våre erfarne fagfolk hjelper deg alltid vennlig og profesjonelt videre.

Bærums låsesmeder er eksperter i sikkerhet

Låsesmeden i Bærum har stor erfaring i å vurdere sikkerheten i din bolig eller bedrift. De kommer gjerne ut og foretar en sikkerhetssjekk, hvor en låsesmed kan påpeke eventuelle sikkerhetsbrister og muligheter for forbedringer. Ofte kan sikkerheten økes vesentlig uten at det behøver å koste all verden. En eldre lås kan f.eks. skiftes ut av låsesmeden med en mere sikker og tidssvarende modell, eller gamle vinduer kan få montert et sikkerhet beslag.

Der kan også være situasjoner hvor ytterligere tiltak kan være tilrådelige. Befinner det seg f.eks. mange kontanter, smykker eller andre lett omsettelige og verdifulle gjenstander i eiendommen, kan instillasjon av et pengeskap være en god ide i samarbeid med en låsesmed. Pengeskap fås i dag i diskret utførelse for å ta hensyn til innredningen. Flere og flere velger også å få låsesmeden til å installere alarm og eventuelt videoovervåkning. Hvis der skiltes med det, har det en utrolig god preventiv effekt som i mange tilfeller vil kunne avverge innbruddsforsøk, og dermed også kostbare skader på eiendommen.

Du er velkommen til å kontakte din lokale Bærum-låsesmed

Du er alltid velkommen til å kontakte våre låsesmeder hvis du har en sikkerhetsrelatert jobb til våre låsesmeder i Bærum. Vi løser oppgaver av nesten alle slag, alt fra utskiftning av låser til instillasjon av avanserte alarmanlegg. Mindre oppgaver kan låsesmeden som regel løses fra dag til dag, mens større oppgaver kan kreve litt planlegging. Kontakt din lokale låsesmed allerede i dag for et uforpliktende tilbud.

FAQ: OFTE STILTE SPØRSMÅL

Hva er prisen på en låsesmed?

Minstepris dag (mandag til fredag 08:00-16:00) er 2.300 NOK.
Arbeidstime dag (mandag til fredag 08:00-16:00) er 1.188 NOK.
Minstepris kveld og helg dag er 3.500 NOK.
Minstepris natt (alle dage 22:00-08:00) er 4.500 NOK.
Vakt arbeidstime etter minstepris er 2.969 NOK
Minsteprisen består av transport til og fra kunden, maks. 20 km hver vei fra AB Låsservice-adresse og opptil en halv times arbeid med kunden.

Hvilke oppgaver kan en låsesmed utføre?

AB Låsservice kan utføre mange ulike oppgaver innen låseservice og sikkerhetsoppgaver. Vi har profesjonelle fagfolk med kompetanse på alt fra service og montering av alle typer lås, samt åpning av dører og omkoding av lås.