systemnøkler og låssystemer

Utskifting og installasjon av sylindere

AB Låsservice skifter ut og sørger for montering av en lang rekke forskjellige sylindere til både innvending og utvendig bruk og i alle typer dører.

Vi monterer utelukkende sikre sylindere fra anerkjente merker som har høy kvalitet og lever opp til forsikringskravene. Vær oppmerksom på at det eksisterer mange forskjellige sylindere på markedet, så det er alltid en god idé å søke rådgivning hos profesjonelle fagfolk.

Hos AB Låsservice anbefaler vi at sylindere minimum skal bli skiftet ut hvert tiende år, da du på denne måten kan være sikker på at sylinderen lever opp til de nyeste sikkerhetskravene. Ved utskifting og montering av nye sylindere får du også anledning til å holde styr på antall nøkler til eiendommen.

Sikker og profesjonell nøkkelkopiering

Det er alltid en god idé å lage en kopi av nøklene, slik at du har et ekstra sett i tilfelle du mister dem.

Som låsesmed kopierer vi ulike typer nøkler. Vi kopierer både alminnelige 5 og 6 stift nøkler, samt systemnøkler.

Nøkler og sylindere hos AB Låsservice

Vi har flere års erfaring med nøkler og sylindere, og holder oss løpende oppdatert med hensyn til de nyeste tiltak som kommer på markedet. Dette gjør det mulig for oss å kunne hjelpe deg med å velge riktige sylindere slik at eiendommen din blir et sikkert og trygt sted å være.

Hos AB Låsservice legger vi i vår rådgivning vekt på at sikkerheten er i orden. I tillegg leverer vi alltid høy kvalitet på utført montering og en profesjonell service, og vi forlater ikke eiendommen din før vårt arbeid er utført. Vi kan både montere, installere og ta service på sylindere, samt levere nye nøkler når det er ønskelig.

Kontakt AB Låsservice på telefon +47 40120050 for rådgivning og et uforpliktende tilbud på installasjon av en ny sylinder eller på nøkkelkopiering.

Utskifting og installasjon av sylindere