AB Låsservice_welcome bob - Kopi

Welcome Bob gir deg trådløs dørtelefon

Welcome Bob er et nytt produkt på markedet, som gir deg en innovativ løsning innen dørtelefoner. Den understøtter trådløs dørtelefon og er et opplagt valg til etasje eiendommer.

Her får du noe helt annet enn den klassiske dørtelefonen, der navnene plasseres på klistremerker. I steden får du en stor berøringsskjerm uten på eiendommen, som viser en enkel oversikt over alle beboere og leiligheter. Du kan tilmed trykke på en leilighet og se hvem som kan kontaktes i den pågjeldende boligen.

Welcome Bob er en app som settes opp til dette systemet. Når du trykker på et navn på dørtelefonen, så skjer det automatisk et videoanrop til beboeren gjennom appen. Og beboeren kan da – også gjennom appen – velge å låse opp for gjesten. Dette kan gjøres selvom personen ikke befinner seg i leiligheten. Den trådløse dørtelefonen kan anvendes av et ubegrenset antall brukere, og beboeren velger selv hvem de vil legge til. På den måten slipper du for dyre videoanlegg og kabelinstallasjoner, og det blir både enklere og tryggere å lukke inn gjester.

Fordelene med Welcome Bob

Med en trådløs, online dørtelefon blir det enkelt for beboere å styre hvem som får adgang til leiligheten. Appen er veldig brukervennlig og simpel å administrere, og har masse smarte funksjoner. For eksempel blir de opprettede brukere vist på dørtelefonen, og de kan derfor både åpne opp for gjester og selv få adgang til leiligheten. Det er selvfølgelig også mulig å fjerne brukere fra systemet igjen, og det er alt sammen helt gratis.

Det finnes mange fordeler ved å velge dørtelefon med kamera hos Welcome Bob. For eksempel unngår dere alle fysiske nøkler, brikker og lignende, og du unngår derfor risikoen for å miste de eller at de blir stjålet. Samtidig gir det innebygde videosystemet en stor trygghet for beboere, fordi de på en enkel måte kan se hvem som forsøker å få adgang til eiendommen.

Den innovative dørtelefon med video er samtidig veldig fleksibel, fordi du kan lukke opp for folk uten å være hjemme. Dette er blant annet opplagt når du skal åpne opp for familie, rengjøring, postbud eller andre.

Hvem kan anvende Welcome Bob-systemet?

Welcome Bob er utviklet til boligblokker og etasje eiendommer, som for eksempel felles kontorer, virksomheter, borettslag, leieboliger og mye mer. De egner seg særlig godt for eiendommer med mange forskjellige boliger eller bedrifter, som alle skal føle seg trygge i samme eiendom. Det finnes dog ingen grenser for hvem som kan investere i den trådløse dørtelefon og få glede av en dørtelefon med kamera.

Hvordan installeres Welcome Bob?

Welcome Bob fungerer over 4G, og derfor slipper du tenke på kabelforbindelser og ledninger rundt omkring i eiendommen. Det tar oftest et par timer å klare hele installasjonen og monteringen av Welcome Bob-systemet. Hos Welcome Bob sørger de for å ta backup av dine data, og samtidig klarer de automatisk oppdatering av din trådløse dørtelefon med video. Det er derfor både enkelt og billig å opprette systemet i eiendommen, og det er veldig enkelt å integrere.

Ta kontakt med oss allerede i dag og få et uforpliktende tilbud på montering og installering av Welcome Bob. Du kan treffe oss på telefon +47 40120050.

AB Låsservice_welcome bob - Kopi