montering av ekstra lås

Profesjonell montering av ekstralås

Hos AB Låsservice tilbyr vi montering av ekstralåser til din ytterdør, slik at du kan få større sikkerhet i din bolig. Hvis du ønsker å sikre hjemmet, kontoret eller butikken kan det være verdt å få installert en ekstralås. Den er som regel plassert under eller over hovedlåsen, og har ikke et eget dørhåndtak.

Denne ekstralåsen kan enten være en utenpåliggende lås eller den kan være skjult i døren med en utvendig eller innvendig sylinder. Det eksisterer mange typer låser på markedet, tilpasset dører av ulik kvalitet og utforming. Hos AB Låsservice kan vi hjelpe deg med å finne den rette låsen for din bolig.

En ekstralås øker sikkerheten

En ekstralås øker sikkerheten til eiendommen da den gjør det vanskeligere for innbruddstyvene å få adgang til boligen gjennom døren. Det blir også vanskeligere for innbruddstyven å forlate eiendommen med større tyvgods hvis de kun har fluktvei gjennom vinduspartier eller lignende.

I tillegg til at en ekstralås til ytterdør eller innerdør gjør det vanskelig for innbruddstyver å få adgang til eiendommen, sender den også et synlig signal til tyvene om at eiendommen er godt sikret.

Hvis det er noe tvil om hvilken løsning som passer til ditt behov, er det alltid en god idé å rådføre deg med profesjonelle fagfolk fra AB Låsservice.

Vi har erfaring med montering av ekstralåser

Hos AB Låseservice har vi erfaring med installasjon og montering av ekstralås, og vi gir gjerne gode råd og profesjonell veiledning om sikkerhet for din eiendom, samt hvilke låser som kan monteres i dine dører.

Ved å velge erfarne fagfolk fra AB Låsservice, kan du være sikker på at din eiendom blir best mulig sikret.

Ta kontakt med oss allerede i dag og få et uforpliktende tilbud på montering og installering. Du kan treffe oss på telefon +47 40120050.

Profesjonell montering av ekstra låser

FAQ: OFTE STILTE SPØRSMÅL

Hvordan sikre hjemmet ditt best mulig?

Hos AB Låsservice tilbyr vi montering av ekstralåser til din ytterdør, slik at du kan få større sikkerhet i din bolig. Med montering av 2 låser på samme dør er det vanskeligere for tyven å bryte seg inn.

Hva er fordelen med en ekstra lås?

En ekstralås øker sikkerheten til eiendommen da den gjør det vanskeligere for innbruddstyvene å få adgang til boligen gjennom døren.