Innbruddssikring

Innbruddssikring i private hjem

Innbrudd i boligen er dessverre en reell risiko som vi alle bør tenke på og forsøke å forebygge i hverdagen med innbruddssikring. Det finnes forskjellige måter å innbruddssikre hjemmet ditt. Mange ulike produkter og metoder til sikring av hjemmet kan være med til å gjøre det vanskeligere for uvedkommende personer å få adgang til boligen din.

Innbruddssikker dør og innbruddssikre vinduer

Du bør tenke på innbruddssikring av dør og vindu og den låsen du har valgt til ytterdøren for å forhindre innbrudd. Er den ny og robust, eller bør den kanskje skiftes ut til en nyere og sterkere modell? Du kan også vurdere å montere en ekstralås i døren for å gjøre den endda mer vanskelig å bryte opp. Det gjør det vesentlig vanskeligere for en innbruddstyv å sikre seg adgang gjennom døren.

Hvordan sikre huset mot innbrudd?

En mulighet for innbruddssikring er også å gå med en elektronisk lås, eller en dørlås med kode, enten som alternativ eller supplement til de tradisjonelle låser med nøkkel. Det kan minske risikoen for besøk av uvedkommende.

Kontakt oss på telefon +47 40 12 00 50 og la oss sammen finne den riktige tyverisikring av boligen til deg.

Gode råd til innbruddssikring

Hus med innbruddsalarm og god lås og sikring virker forebyggende mot boliginnbrudd. Det finnes også flere tips å sikre hjemmet ditt du selv kan gjøre for å minske risikoen for innbrudd i ditt private hjem. Her får du en rekke gode råd for innbruddssikring:

  • Få boligen til å fremstå bebodd ved å la noen lys være på og generelt få det til å se ut som at du ikke er bortreist i en lenger periode
  • Unngå å informere fremmede om at du er borte fra eiendommen i lenger tid, når du er på ferie – f.eks. gjennom sosiale medier og lignende
  • Hold verdifulle gjenstander som elektronikk, designermøbler og annet borte fra vinduet slik at du ikke gjør det mer attraktivt for innbruddstyven
  • Ha en avtale med naboer om å se etter boligen din når du er bortreist. De kan også hjelpe med at boligen ser ut som den er bebodd i den perioden du er borte.

Dertil finnes det en lang rekke andre tiltak til sikring av dør og vindu som for eksempel alarmsystemer med tyverialarm og eventuelt videoovervåking. Dette sender et tydelig signal til innbruddstyven, og disse vil derfor ofte velge ikke å forsøke seg med et innbrudd. Skulle det likevel skje, da har du større sannsynlighet for at det blir stoppet underveis av alarmselskapet.

Få en snakk om tyverisikring av boligen

Hos AB Låsservice hjelper vi gjerne med å finne de tiltak som er mest relevant for deg og dine behov. Vi tar en uforpliktende snakk med deg, og i fellesskap finner vi de produkter og løsninger som passer inn i din hverdag. Slik får du et skreddersydd tilbud etter dine ønsker og ditt budsjett.

Ring oss på telefon: 40 12 00 50 eller benyt vårt kontaktskjema for mer informasjon – det er gratis og uforpliktende å ta en snakk med oss.

FAQ: OFTE STILTE SPØRSMÅL OM INNBRUDDSSIKRING

Hvordan sikrer du hjemmet ditt mot innbrudd?

Du kan innbruddssikre boligen din på flere forskjellige måter, for eksempel ved å bytte ut låsene dine med en sterkere modell, eller få installert en ekstra lås, eller en elektronisk lås, som er sikrere enn en vanlig lås. Du kan også få installert alarmanlegg med innbruddsalarm og eventuelt videoovervåking.

Hva er fordelen med innbruddssikring?

Fordelen med innbruddssikring er at den er med på å gjøre det vanskeligere for en innbruddstyv å ta seg inn i hjemmet ditt.