Innbruddssikring

Innbruddssikring i private hjem

Innbrudd i boligen er dessverre en reell risiko som vi alle bør tenke på og forsøke å forebygge i hverdagen med innbruddssikring. Det finnes forskjellige måter å innbruddssikre hjemmet ditt. Mange ulike produkter og metoder til sikring av hjemmet kan være med til å gjøre det vanskeligere for uvedkommende personer å få adgang til boligen din. Her kan AB Låseservice hjelpe deg med å finne den helt riktige løsningen som passer perfekt til ditt hjem og dine ønsker.

Her på siden kan du lese om de mest typiske formene for innbrudssikring og en rekke gode råd til hvordan du selv kan sikre boligen mot innbrudd.

Innbruddssikker dør og innbruddssikre vinduer

Som første ledd i din innbrudssikring av hjemmet bør du vurdere alle stedene hvor tyven kan få adgang til ditt hjem. Du bør tenke på innbruddssikring av dør og vindu og den låsen du har valgt til ytterdøren for å forhindre innbrudd. Er den ny og robust, eller bør den kanskje skiftes ut til en nyere og sterkere modell? Du kan også vurdere å montere en ekstralås i døren for å gjøre den endda mer vanskelig å bryte opp. Det gjør det vesentlig vanskeligere for en innbruddstyv å sikre seg adgang gjennom døren.

Hvordan sikre huset mot innbrudd?

I dag finnes det smarte løsninger der du kan bruke elektronikk til å sikre hjemmet ditt mot innbrudd. En mulighet for innbruddssikring er også å gå med en elektronisk lås, eller en dørlås med kode, enten som alternativ eller supplement til de tradisjonelle låser med nøkkel. Det kan minske risikoen for besøk av uvedkommende. Mange velger i dag å installere en elektronisk lås eller en dørlås med kode i private hjem. Disse smarte løsningene sikrer enkel adgang for de som skal ha adgang, samtidig som de kan virke avskrekkende og gjøre adgangen vanskeligere for uvedkommende. Det finnes mange forskjellige løsninger, for eksempel bruk av en smart nøkkelchip i stedet for en klassisk nøkkel. Hos AB Låseservice har våre erfarne låsesmeder stor ekspertise i å velge ut, montere og vedlikeholde ulike typer elektroniske låser og dørlåser med kode.

Hvis du ønsker et enda tryggere hjem, kan AB Låseservice også hjelpe med montering av kameraovervåkning, slik at hjemmet ditt blir sikret med overvåkningskameraer.

Kontakt oss på telefon +47 40 12 00 50 og la oss sammen finne den riktige tyverisikring av boligen til deg.

Innbruddssikring – Gode råd til deg

Hus med innbruddsalarm og god lås og sikring virker forebyggende mot boliginnbrudd. Det finnes også flere tips å sikre hjemmet ditt du selv kan gjøre for å minske risikoen for innbrudd i ditt private hjem. Her får du en rekke gode råd for innbruddssikring:

  • Få boligen til å fremstå bebodd ved å la noen lys være på og generelt få det til å se ut som at du ikke er bortreist i en lenger periode
  • Unngå å informere fremmede om at du er borte fra eiendommen i lenger tid, når du er på ferie – f.eks. gjennom sosiale medier og lignende
  • Hold verdifulle gjenstander som elektronikk, designermøbler og annet borte fra vinduet slik at du ikke gjør det mer attraktivt for innbruddstyven
  • Ha en avtale med naboer om å se etter boligen din når du er bortreist. De kan også hjelpe med at boligen ser ut som den er bebodd i den perioden du er borte.
  • Klipp hekken og installer eventuelt lamper med sensor som tennes ved bevegelse i hagen. Dette gjør det lettere for naboene dine å holde øye med mistenkelig adferd.

Dertil finnes det en lang rekke andre tiltak til sikring av dør og vindu som for eksempel alarmsystemer med tyverialarm og eventuelt videoovervåking. Dette sender et tydelig signal til innbruddstyven, og disse vil derfor ofte velge ikke å forsøke seg med et innbrudd. Skulle det likevel skje, da har du større sannsynlighet for at det blir stoppet underveis av alarmselskapet.

Få en snakk om tyverisikring av boligen

Hvis du vurderer å innbrudssikre hjemmet ditt, kan det være en god idé å diskutere tankene dine med en erfaren låseservice som har oversikt over mulige løsninger og erfaring med å installere dem. Hos AB Låsservice hjelper vi gjerne med å finne de tiltak som er mest relevant for deg og dine behov. Vi tar en uforpliktende snakk med deg, og i fellesskap finner vi de produkter og løsninger som passer inn i din hverdag. Slik får du et skreddersydd tilbud etter dine ønsker og ditt budsjett.

Ring oss på telefon: 40 12 00 50 eller benyt vårt kontaktskjema for mer informasjon – det er gratis og uforpliktende å ta en snakk med oss. Vi ser frem til å høre fra deg og innbrudssikre hjemmet ditt. Ingen oppgave er for liten – og ingen oppgave er for stor for oss.

FAQ: OFTE STILTE SPØRSMÅL OM INNBRUDDSSIKRING

Hvordan sikrer du hjemmet ditt mot innbrudd?

Du kan innbruddssikre boligen din på flere forskjellige måter, for eksempel ved å bytte ut låsene dine med en sterkere modell, eller få installert en ekstra lås, eller en elektronisk lås, som er sikrere enn en vanlig lås. Du kan også få installert alarmanlegg med innbruddsalarm og eventuelt videoovervåking.  Uansett hvilken løsning du velger, står AB Låseservice klar til å montere, installere og vedlikeholde innbruddssikringen, slik at du kan få et tryggere hjem.

Hva er fordelen med innbruddssikring?

Fordelen med innbruddssikring er at den er med på å gjøre det vanskeligere for en innbruddstyv å ta seg inn i hjemmet ditt. Dermed kan du ha mer ro i sjelen, for eksempel når du er bortreist i en periode. Innbruddsalarm og videovovervåkning kan også gjøre hjemmet vanskeligere å komme inn i for uvedkommende ved å skremme potensielle tyver, og i tillegg kan disse løsningene gjøre det lettere å reagere raskt og effektivt på tyveri. Samtidig er det en rekke fordeler med elektroniske låsesystemer. For eksempel kan man erstatte nøkkelknippet med en brikke eller kode, slik at man aldri mister nøkkelen igjen. Du kan lese mer om fordelene med elektroniske låsesystemer her på siden.

Hvem kan dra nytte av innbruddssikring?

Denne siden handler hovedsakelig om innbruddssikring av private hjem, men private husholdninger er langt fra de eneste bygningene som kan dra nytte av innbruddssikring. Det er også hensiktsmessig å sikre borettslag, bedrifter, byggeplasser, institusjoner og organisasjoner der man ønsker å forbedre sikkerheten. Det finnes mange forskjellige former for innbruddssikring, og en erfaren låsesmed fra AB Låseservice kan hjelpe deg med å finne den helt rette løsningen for den spesifikke bygningen – og de spesifikke ønskene.

Hvordan kommer jeg i gang med å sikre hjemmet mitt mot innbrudd?

Dette spørsmålet har det enkleste svaret. Det eneste du trenger å gjøre for å komme i gang med å sikre hjemmet ditt er å kontakte AB Låseservice på telefon +47 40 12 00 50 eller via kontaktskjemaet vårt her på hjemmesiden. Våre erfarne medarbeidere står klare til å hjelpe deg med å finne den helt rette løsningen for deg, deretter tar vi oss av montering, installasjon samt løpende rådgivning og service.