Dørautomatikk – La døren åpne seg automatisk

Dørautomatikk gjør det mulig for én eller flere dører å åpne seg automatisk, enten ved å trykke på en knapp eller når du passerer en føler.

Dørautomatikk kan være ytterst praktisk og nødvendig for personer med et handicap, i butikker med mange kunder eller for deg som ofte har hendene fulle når du kommer hjem. Automatisk døråpner og dørlukker vil gjøre det enkelt for alle brukere av døren.

Siden det finnes mange forskjellige typer innen dørautomatikk, anbefaler vi at du rådfører deg hos en profesjonell fagmann. Hos AB Låsservice utfører vi alle former for montering av dørautomatikk, både spesialmonteringer og montering på standard dører. Vi kan tilby både synlige og skjulte monteringer.

Dørautomatikk – Dorma ED100

Dorma-ED100Dorma ED100 er en ny, smart designet dørautomatikkpumpe, som er optimalisert til alle former for nybygg som setter krav til et flott design.

Dormas ED100 dørautomatikkpumpe er ikke spesielt stor i størrelsen, og den kan stort sett tilpasses til alle dører. Med Dormas ED100 får du en automatisk døråpner og dørlukker som ser flott ut.

Hos AB Låsservice anbefaler vi ED100 til lettere oppgaver innen dørautomatikk.

Dørautomatikk – Dorma ED250

Dorma-ED100-ED250Denne dørautomatikkpumpen er også utviklet i et smart design, og er som Dorma ED100 også optimalisert til alle former for nybygg som setter krav til et flott design.

AB Låsservice anbefaler ED250 når det er behov for å håndtere tyngre oppgaver. Størrelsen gjør det mulig å tilpasse den til alle dører, slik at du får en funksjonell og flott døråpner.

Dormas ED250 dørautomatikkpumpe har samme størrelse og mål som ED100, men har en mye kraftigere motor.

Vi tilbyr montering av dørautomatikk

Med flere års erfaring innen montering av dørautomatikk til både private og bedrifter, har vi hos AB Låsservice den nødvendige kunnskapen og ekspertisen som skal til for å levere et profesjonelt resultat til deg som ønsker en automatisk døråpner og dørlukker.

Du kan kontakte oss på telefon +47 40120050 allerede i dag og få et uforpliktende tilbud.