dørautomatikk, låseservice

Bedre flyt med dørautomatikk

Med dørautomatikk fra AB Låsservice kan du skape et trygt, funksjonelt og tilgjengelig miljø for alle.

Vi hjelper deg med å skape et funksjonelt og praktisk miljø, både hjemme i egen bolig og i offentlige rom. Dører som åpner seg automatisk kan være helt nødvendig for noen, men også veldig praktisk i hverdagen. På hoteller, butikker og andre steder hvor det ferdes mange mennesker bidrar dørautomatikk til å skape flyt i trafikken og tilgjengelighet for alle.

Sikker åpning og lukking

Dørautomatikk sikrer at døren åpnes og lukkes automatisk, enten ved bevegelse eller ved å trykke på en knapp. Automatikken kan også kobles til en sensor eller et overvåkningssystem for å hindre at døren åpnes når den ikke skal. Dette gjør at ferdselen blir trygg og sikker. Hastigheten på åpning og lukking kan reguleres uavhengig av hverandre.

Velg riktig type automatikk

Det finnes mange ulike varianter av dørautomatikk, og med lang erfaring og god kunnskap kan vi anbefale riktig type for din bolig eller bedrift. Vi utfører både spesial- og standardmonteringer, og kan tilby både synlige og skjulte monteringer. Vi samarbeider med leverandøren Dorma som leverer dørautomatikk både for enklere og tyngre oppgaver. Den nye, smarte dørautomatikkpumpen ED100 har flott design, er liten i størrelsen og kan stort sett tilpasses alle dører. Er det tyngre oppgaver anbefaler vi ED250, samme størrelse og design som ED100, men en mye kraftigere motor.

Lang kompetanse og fornøyde kunder

Vi er en liten bedrift som har som mål om å være best. Med flere års erfaring innen montering av dørautomatikk til både private og bedrifter, har vi hos AB Låsservice den nødvendige kunnskapen og ekspertisen som skal til for å levere et profesjonelt resultat.

Kontakt oss i dag på +47 40120050 for mer informasjon eller et uforpliktende tilbud.