Innbruddssikring

Elektronisk terrassedørshåndtak

codehandle 7811

Når du forlater din bolig er det viktig at terrassedøren er ordentlig låst. Terrassedører er et typisk inngangssted for ubudne gjester, da de usett kan få adgang til boligen gjennom terrassedøren. Samtidig kan de ubudne gjestene også bære tyvgodset ut via terrassedøren, uten at hverken naboer eller andre legger merke til det.

Hos AB Låsservice har vi stor erfaring med installasjon og montering av elektroniske terrassedørshåndtak, og har hjulpet mange med å sikre deres terrassedører.

Ta kontakt med AB Låsservice på telefon +47 40120050 og få et uforpliktende tilbud på terrassedørshåndtak.

Elektronisk terrassedørshåndtak med kode

Hos AB Låsservice forhandler vi Trioving Code Handle som er et innovativt og smart dørhåndtak med kodetastatur til både terrassedører, altandører og vinduer. Dørhåndtaket fra Ruko har et lite innebygget tastatur som kan blokkere døren i en låst posisjon. Du kan trykke på en rød knapp for å låse dørhåndtaket, og du åpner døren igjen ved å taste inn en forhåndsdefinert, sekssifret kode. Med et elektronisk terrassedørshåndtak er det ikke behov for å bruke nøkkel. Du trenger derfor ikke å finne frem nøkkelen hver gang du skal en tur ut på terrassen.

Håndtaket leveres med en fabrikkode som er lett å endre etter eget behov, og koden huskes under batteriskifte.

Trioving Code Handle VI7811 – Konstruksjon

Det elektroniske terrassedørshåndtaket fra Trioving har standardmål på 8x8x50 mm.

Det følger med skruer, samt 2 stk. batterier som allerede er montert i dørhåndtaket, som er klar til bruk. Batteritypen er litium CR2 og holder til omtrent 100.000 åpninger/lukkinger. Når det er cirka 500 åpninger igjen av strømmen på batteriene i det elektroniske terrassedørshåndtaket, vil en rød diode lyse og dermed indikere at du bør bytte batteriene.

Selve det elektroniske terrassedørshåndtaket monteres med enveisskruer som forhindrer innbruddstyver i å kunne demontere det elektroniske håndtaket utenfra.
Les mer om innbruddssikring her.

AB Låsservice kan levere terrassedørshåndtak til både venstre og høyre side, samt i utforming med blank eller matt krom.