kopi av nøkler ved låseservice

Nøkkelkopiering hos AB Låsservice

Skal du flytter sammen med din forlovede? Skal barna ha et nytt sett nøkler, eller er det kommet en ny medarbeider i firmaet? Uansett hva som er grunnen til at du trenger en nøkkelkopiering, kan du ta kontakt med AB Låseservice. Vi tilbyr profesjonell nøkkelkopiering til både private, virksomheter og offentlige institusjoner, og kan raskt gi deg god rådgivning og et godt tilbud.

Som låsesmed er vi spesialister på nøkkelkopiering. Vi kopierer mange forskjellige typer nøkler, både alminnelige 5 og 6 stift nøkler, samt systemnøkler og bilnøkler, med og uten startsperre.

Det er alltid en god idé å lage en kopi av nøklene dine slik at du har et ekstra sett i tilfelle du mister dem.

Ta kontakt med oss for rådgivning og tilbud på nøkkelkopiering.

Nøkkelkopi av høy kvalitet

Når du har vært uheldig å knekke en nøkkel og trenger ny, er det viktig at du får laget en nøkkelkopi som er av høy kvalitet for å sikre deg mot at den nye nøkkelen ikke blir skjør med årene og knekker.

Vi leverer utelukkende nøkler og nøkkelkopier av høy kvalitet. Dette gjelder både om du skal ha alminnelige 5 og 6 skift nøkler og hvis du skal ha nøkkelkopi av systemnøkler og bilnøkler. Hos AB Låsservice legger vi vekt på både sikkerhet og kvalitet.

Hurtig og profesjonell nøkkelkopiering

Hos AB Låsservice har vi medarbeidere med mange års erfaring i nøkkelkopiering, noe som sikrer deg høy kvalitet, profesjonell rådgivning og raskt arbeid.

Hvis du trenger en nøkkelkopi kan du kontakte AB Låsservice på telefon +47 40120050 og høre nærmere om våre løsninger, samt få et uforpliktende tilbud på nøkkelkopiering.

Hvis du har vært så uheldig å miste nøklene dine tilbyr vi også låseservice og akutt åpning av dør, slik at du får adgang til boligen din. Hvis du har et ekstra sett nøkler liggende hjemme kan vi etterfølgende tilby å lage nøkkelkopier til deg, slik at du hele tiden har et ekstra sett nøkler.

Du kan være trygg på at vi gir deg et godt tilbud og leverer høy kvalitet med fokus på sikkerhet.