øke sikkerheten med RS-8 låssystemer

Større sikkerhet med RS-8 låssystemer

dorma-RS8Dorma RS-8 er et ideelt låssystem med det høyeste sikkerhetsnivået du kan få innen låssystemer. Med et patent som løper fram til 2023 vil du være sikret mot nøkkelkopiering langt inn i fremtiden. Dette gir høy trygghet for deg og din bolig/eiendom.

RS-8 låssystemer har mange fordeler og egenskaper som øker sikkerheten. Med hele 8 stiftkanaler i to linjer, samt tre forskutte kontrollspor, har låssystemet et høyt beskyttelses- og sikkerhetsnivå.

Utover dette er RS-8 et ytterst driftssikkert system som virker upåklagelig, og AB Låsservice har ekspertisen for å installere systemet der du måtte trenge det.

Bruk av Dorma RS-8 låssystemer

Den nye RS-8 teknologien passer godt til store og komplekse låssystemer i alle slags bygg. Låssystemet kan benyttes i kontorer, hoteller og borettslag, men det kan naturligvis også benyttes til mindre systemer i boliger. Du kan med et RS-8 låssystem bruke den samme nøkkelen i hele hjemmet ditt, også på postkassen. Hvert system kan tilpasses et individuelt behov og bruksområde, uten at du trenger å gi avkall på hverken sikkerhet eller kvalitet.

RS-8 låssystem er både driftssikkert og solid, og det øker sikkerhetsnivået på eiendommen.

Det finnes 3 forskjellige Dorma låssystemer, så vi anbefaler at du kontakter og rådfører deg hos en profesjonell fagmann for få et system som passer til ditt sikkerhetsnivå. Ta kontakt med AB Låsservice for å finne ut at hvilket system som passer best for ditt behov.

Uforpliktende tilbud på RS-8 låssystemer fra AB Låsservice

Dorma RS-8 låssystemer gir deg unike funksjoner og en høy kvalitet langt ut i fremtiden.

AB Låsservice har mange års erfaring med installasjon og montering av RS-8 låssystemer, og med våre profesjonelle fagfolk som har spesialkunnskap og ekspertise på området, kan vi gi dere den nødvendige rådgiving.

Vi leverer, monterer og tar service på RS-8 låssystemer til både private, virksomheter og boligselskaper. Du kan kontakte oss på telefon +47 40120050 og få et uforpliktende tilbud samt veiledning i Dormas RS-8 låssystem.