sikkerthet og løsninger på dørlukkere

Profesjonelle løsninger på dørlukkere

En dørlukker regulerer adgangsveien og beskytter døren ved å styre åpne- og lukkefunksjonen. AB Låsservice har dørlukkere i både mekanisk og automatisk utgave, slik at du kan få en løsning som passer til ethvert behov.

Hos AB Låsservice har vi flere års erfaring med montering og service på dørlukkere, og har fagutdannede medarbeidere med ekspertise innenfor installasjon av dørlukkere. Vi kan håndtere alle former for montering av dørlukkere, både på standard dører og på spesialmonteringer av dørlukkere. Vi tilbyr både synlige og skjulte monteringer.

Dorma TS93G – Dørlukker

dorma_ts_93Dorma TS93G er en av Dormas mest solgte dørlukkere. Hovedårsaken til dette er at den er veldig lett å håndtere og betjene. Det er lett å stille inn lukke- og åpningshastigheten på dørlukkeren.

Den er også godkjent som branndør, med unntak av den modellen som finnes med fast hold. Dorma TS93G monteres på motsatt side av hengslet.

GRS anlegg til dobbeltfløyede dører

Hvis du har dobbelthengslede dører anbefaler vi hos AB Låsservice at du benytter GRS anlegg. Dette anlegget monteres på samme side som hengslet og det er selvlukkende fra 180 grader, hvor det innbygde synkroniseringsbeslaget er skjult.

Med et GRS anlegg har du også mulighet for å stille inn lukke- og åpningshastigheten, og ved bruk av dørmagneter får du til og med mulighet til å programmere døren til å stå åpen.

Få installert en dørlukker

AB Låsservice leverer holdbare dørlukkere og dørautomatikk som har lang levetid. Alle modellene kan individuelt stilles inn og justeres slik at de blir tilpasset ditt behov.

Man kan eventuelt kombinere dørlukkere og dørautomatikk med alarm eller adgangskontroll.

Vil du høre mer om våre løsninger innen dørlukkere kan du kontakte oss på telefon +47 40 12 00 50 og få et uforpliktende tilbud samt profesjonell rådgivning i alt innen dørlukkere.