dørsikring

Dørsikring sikrer din bolig mot uønskede besøk

Dersom du ønsker best mulig dørsikring av din bolig er det ikke kun låsen du skal være oppmerksom på, men også karmen og tykkelsen på døren. Du kan forhindre tyven i å vippe døren ut av hengslene ved å feste den med bolter, eller ved å installere en stålkarm for å få en bedre dørsikring.

AB Låsservice kan gi deg tilbud på profesjonell dørsikring, uansett om det dreier seg om en privat bolig, en bedrift, et borettslag eller en offentlig institusjon.

Det er viktig å ha kontroll og god sikkerhet på boligen eller eiendommen din, og med en dørsikring fra AB Låsservice, samt en smidig og sikker lås på hoveddøren, kan du skape trygghet for dine medarbeidere og/eller deg og din familie. Det har de siste årene skjedd en stor utvikling innen dørsikringer og dørlåser, og vi anbefaler derfor at du tar kontakt med en av våre fagarbeidere med ekspertise innen dørsikring og sikkerhet, slik at du kan få et godt tilbud for din bolig/eiendom.

Øk sikkerheten med elektroniske låser

Yale Doorman har utviklet en moderne og elektronisk lås som kan styres via en app på mobilen. Med denne elektroniske låsen kan du også kontrollere når noen låser seg inn i din bolig. Du kan for eksempel se om barnet ditt er kommet hjem fra SFO eller skolen.

Med Yale Doorman fra AB Låsservice trenger du heller ikke bekymre deg for å miste nøkkelbrikken som du normalt bruker for å låse deg inn boligen. Du kan sperre nøkkelbrikken hurtig og enkelt. Låssystemet har også en innebygget taleguide som gir deg anvisninger i tilfelle du for eksempel mister nøkkelbrikken.

Bestill dørsikring hos AB Låsservice

Hos AB Låsservice har vi profesjonelle fagfolk som kan levere gode tilbud på en løsning tilpasset nettopp din bolig og din families behov. Vi leverer også dørsikring til bedrifter og institusjoner. Få større sikkerhet i hverdagen med dørsikring fra AB Låsservice.

Du kan kontakte oss på telefon +47 40120050 hvis du ønsker et tilbud eller vil vite mere om dørsikring.

Hos oss vil du få profesjonell rådgivning samt et uforpliktende tilbud på dørsikring og utskifting av eventuelle gamle låser.

Dørsikring sikrer din bolig mot uønskede besøk