Din låsesmed på Haslum

Haslum er en del av Bærum, og med over 6000 innbyggere har byen satt sitt eget avtrykk på landkartet. Mest kjent fra området er kanskje Haslum kirke som kan dateres helt tilbake til middelalderen. Byen er preget av en blandet bebyggelse med både villaer og blokker, og det gir en god og avvekslende arbeidsdag for våre låsesmeder i området. Her hjelper låsesmeden både næringsdrivende og private med små og store oppgaver innenfor sikring og låse-service.

Din Haslum-låsesmed kan rykke ut på kort varsel

De fleste oppgaver kan som regel planlegges i god tid, men en gang imellom oppstår det uforutsette situasjoner som krever omgående handling. Mister man en nøkkel eller låser seg ut av boligen ved et uhell så kan det ikke vente. Heldigvis har vi alltid låsesmeder på vakt på Haslum eller omegn, som kan være på plass i løpet av veldig kort tid his det haster. Du kan alltid ringe til vår telefonvakt som sitter klar 24 timer i døgnet og en låsesmed vil rykke ut.

Låsesmeden kan sikre din eiendom på Haslum

Dessverre er det en kjensgjerning at antall innbrudd er stigende, og det gjelder over hele landet. Problemet er størst i de større byene, men innbrudd forekommer også på Haslum. Våre låsesmeder kan hjelpe med en hurtig gjennomgang av din bolig, hvor låser, dører og vinduer sjekkes. Ofte er heldigvis alt som det bør være. Er det en foreldet lås eller anden sikkerhetsbrist, kan låsesmeden foreslå forbedringer og eventuelt utarbeide et tilbud.

Våre erfarne låsesmeder på Haslum-området hjelper også gjerne med montering av låsekjeder eller etablering av ”dør-spion”, hvis du ønsker at føle deg tryggere. Flere og flere velger å få låsesmeden til å installere en dør-telefon slik at det er mulig å kommunisere med en eventuell gjest, før de blir sluppet inn. Dørtelefoner fås dessuten i utgaver med innbygget kamera, så man kan se hvem som har kommet på besøk før man åpner.

Ta kontakt med din lokale Haslum-låsesmed i dag

Hvis det er problemer med en lås eller sikkerheten generelt, er det viktig å få en låsesmed til å løse problemet så raskt som mulig av hensyn til sikkerheten. Har du f.eks. en foreldet lås, bør den byttes ut med en nyere. Låsesmeden kan også hjelpe med større oppgaver som f.eks. prosjektering og installasjon av større anlegg til sikring som f.eks. alarmanlegg eller adgangskontroll. Din låsesmed på Haslum sitter klar ved telefonen med rådgivning og et uforpliktende tilbud.