Din låsesmed i Lommedalen

Lommedalen ligger en smule isolert med kun en eneste tilførselsvei, og det har vært medvirkende til at det er et av de områdene som best har kunnet bevare sitt lokale særpreg. Det seneste tiår har det vært stor tilflytning og utbygging, så Lommedalen har i dag over 11.000 innbyggere. Det er generelt stor aktivitet i området om det merker vi også som låsesmeder, når vi hjelper både private og næringsliv i Lommedalen med sikring av boliger og virksomheter.

Låsesmeden kan være fremme i Lommedalen på kort tid

De fleste jobber kan gjøres etter nærmere avtale med en låsesmed, på et tidspunkt som passer inn i kalenderen for begge parter, men det er også akutte situasjoner hvor omgående handling er nødvendig. En typisk akutt situasjon kan være en beboer som ved et uhell har låst seg ute av boligen, eller et alarmsystem som ikke lar seg nullstilles. For at sikre at låsesmeden raskt kan være på plass, har vi opprettet en telefonvakt som er bemannet 24 timer i døgnet. Samtidig har vi alltid erfarne låsesmeder på vakt i området så de kan være fremme overalt i Lommedalen på ganske kort tid.

Allsidige låsesmeder i Lommedalen

De fleste tror at låsesmeden kun arbeider med nøkler og reparasjon og utskiftning av låser. Det utgjør selvfølgelig også en del av arbeidet, men våre låsesmeder ivaretar også en lang rekke med andre oppgaver i Lommedalen. Vi hjelper f.eks. med prosjektering og montering av alarmer og videoovervåkning, og håndterer også avanserte datastyrte systemer for adgangskontroll. Flere og flere i Lommedalen velger også å få installert dørtelefoner, og det kan låsesmeden hjelpe deg med.

Antall innbrudd er økende og det gjelder dessverre også i Lommedalen. Derfor opplever våre låsesmeder også en økt etterspørsel etter pengeskap. De fås både i store massive utgaver til næringsmessig bruk, og i mindre diskrete utgaver til private hjem, hvor man kun har behov for å sikre smykker og kontanter.

Lommedalens låsesmed gir gjerne tilbud på din oppgave

Uansett om din sikringsoppgave er stor eller liten står låsesmeden i Lommedalen klar til å hjelpe. Vi er udannet til å kunne håndtere komplekse oppgaver innenfor alarmer og adgangskontroll, men fikser selvfølgelig også helt alminnelige låsesmed oppgaver med nøkkelkopiering, utskiftning og service på låser m.m. Kontakt allerede i dag din lokale låsesmed i Lommedalen, og få et uforpliktende tilbud på din sikringsoppgave.