Din låsesmed på Blommenholm

Blommenholm er bl.a. kjent for å ha et av Norges største tennisanlegg. Også kaianlegget ved Solvikbukten er betydelig hvor det er plass til rundt 500 båter. Rent byggemessig er byen preget av villaer med store hager, og i det hele tatt en del grøntområder. Blommenholm er et flott sted å være– også for våre låsesmeder, som hver dag hjelper både private og næringsliv med alle former for låse- og sikkerhetsmessige oppgaver.

Få låsesmeden til å ta en sikkerhetssjekk på din bolig på Blommenholm

Statistikkene viser dessverre at kriminalitet og innbrudd er et stigende problem overalt i Norge. Blommenholm er ikke det hardest rammede området, men ikke desto mindre opplever våre låsesmeder i området at det er blitt mer fokus på sikkerhet. Våre låsesmeder tilbyr derfor en sikkerhetssjekk hvor en erfaren låsesmed kommer ut til din bolig på Blommenholm, og gjennomgår sikkerheten sammen med deg. Ofte er alt som det skal være, men det skjer også at låsesmeden finner ting som med fordel kan forbedres. Det kan f.eks. være en foreldet lås som bør utskiftes, eller et eller flere eldre vinduer som kanskje kunne sikres bedre.

Føler du et behov for ytterligere sikring finnes det flere muligheter. Mange velger f.eks. å få låsesmeden til å installere et pengeskap hvis det er mange lett omsettelige verdier i boligen. Vi kan også hjelpe med installasjon av f.eks. alarmsystemer eller overvåkning.

Låsesmeden på Blommenholm har akutt beredskap

Låsesmeden har døgnvakt på Blommenholm hvis det skulle oppstå akutte behov. De fleste jobber kan heldigvis planlegges på forhånd, men det kan oppstå situasjoner som krever en rask løsning. Det kan f.eks. være en situasjon hvor du ved et uhell har låst deg ute av boligen, eller plutselig finner ut at nøkkelen er borte. Våre dyktige låsesmeder kan være fremme overalt på Blommenholm i løpet av kort tid – også om natten. Låsesmedene har løst nesten enhver form for akutte situasjoner så du kan trygt stole på at de vennlig og profesjonelt vil løse ditt problem for deg, så du kan komme videre.

Få et tilbud fra låsesmeden på Blommenholm

Din lokale låsesmed på Blommenholm hjelper deg gjerne, uansett om det er kopiering av en nøkkel eller et større prosjekt med prosjektering og installasjon av f.eks. adgangskontroll eller alarmer. Vi stiller også vår ekspertise til rådighet i forbindelse med rådgivning. Kontakt din lokale låsesmed på Blommenholm allerede i dag for en samtale og et uforpliktende tilbud.