Din låsesmed på Snarøya

Snarøya er en halvøy i Oslofjorden, bl.a. kjent for naturreservatet på Vassholmene. Beliggenheten gir også mange gode bademuligheter for innbyggerne. Bebyggelsen består hovedsakelig av hus og rekkehus, men i nyere tid har det også kommet en del etasjebygninger. Våre låsesmeder nyter alltid turen til Snarøya men der er sjeldent tid til sightseeing, for det er mange jobber å ta fatt i. Vi assisterer både private og næringslivet med alle former for sikkerhets-installasjoner, alt fra enkle låseoppgaver til montering av alarmer og andre avanserte systemer.

Din Snarøya-låsesmed sikrer boligen

Heldigvis er Snarøya ikke plaget av innbrudd og kriminalitet i samme omfang som de mer tettbefolkede områdene, men våre låsesmeder på Snarøya rapporterer allikevel om økende etterspørsel etter sikringsprodukter. Vi tilbyr bl.a. en sikkerhetssjekk hvor vi sender ut en låsesmed som raskt kan gjennomgå sikkerheten i din bolig, og påpeke eventuelle mangler og forbedringsmuligheter. Nyere hus har som regel god sikkerhet, men våre låsesmeder ser jevnlig foreldede låser i de litt eldre bygningene på Snarøya.

Grunnleggende sikring handler først og fremst om å sikre dører og vinduer, og det er som regel ikke så dyrt. Hvis det er behov for det kan låsesmeden på Snarøya også hjelpe med ekstra sikring, f.eks. i form av ekstra lås eller sikkerhetskjede. Vi monterer også dørtelefoner og etablerer kikhull i døren hvis det er ønskelig.

Låsesmeden har akutt beredskap til Snarøya

De fleste jobber kan låsesmeden fikse innenfor alminnelig arbeidstid etter avtale, men det kan jo også oppstå akutte situasjoner hvor problemet helst skal løses der og da. Det kan f.eks. være en beboer som ved et uhell har låst seg ute, eller en lås som har gått i stykker. Heldigvis har vi døgnbemanning ved telefonen, og våre dyktige låsesmeder kan være fremme overalt på Snarøya i løpet av ganske kort tid.

Kontakt din lokale Snarøya-låsesmed i dag

Vi har alltid medarbeidere sittende klar ved telefonen, og låsesmeden hjelper gjerne med alle typer jobber på Snarøya. Er det bare snakk om kopiering av en nøkkel eller omkoding av en lås, er det som regel noe en låsesmed kan fikse umiddelbart. Låsesmeden hjelper også gjerne med rådgivning og tilbud på større prosjekter, og kan også stå for både prosjektering og implementering. Kontakt en kompetent låsesmed allerede i dag, og få en samtale og et uforpliktende tilbud på din oppgave på Snarøya.