Din låsesmed på Høvik

Med sine godt over 4000 innbyggere er Høvik et relativt lite område, men byr allikevel på både handels liv og gode transportmuligheter. Høvik er spesielt kjent for sine nydelige strender som hver sommer tiltrekker mange turister og gjennomreisende fra hele Bærum området. Våre låsesmeder er også en del på Høvik, men i arbeidstiden er det først og fremst låse og sikkerhetsoppgaver de fokuserer på. Vi hjelper både private og næringsdrivende med både store og små oppgaver.

En allsidig låsesmed på Høvik

Selv om mye av vårt arbeid på Høvik dreier seg om nøkler og låser kan våre erfarne låsesmeder hjelpe med mye annet. Som låsesmed arbeider vi f.eks. en del med dørlukkere, både mekanisk og elektronisk styrte modeller. Vi kan også gi råd rundt valg og installasjon av pengeskap, eller montering av alarmer eller adgangskontroll – både mindre installasjoner til private og større avanserte systemer til næringslivet.

Vi sørger selvfølgelig for løpende etterutdannelse og kurs for våre låsesmeder på Høvik. Det kommer hele tiden nye og forbedrede produkter på markedet og vi er veldig opptatt av at våre låsesmeder er up to date med ny teknologi. På den måte sikrer vi at du får best mulig rådgivning og service.

Låsesmeden kan raskt være fremme på Høvik

Som regel kan låsesmeden avtale sted og tid på forhånd hvis det er snakk om utbytting av en lås eller annen montering eller generell vedlikeholdelse. Men det finnes også situasjoner hvor tidsrammen er viktig. Det kan f.eks. være en sen nattetime hvor du ikke kan komme inn i din bolig på Høvik pga. en mistet nøkkel eller en defekt lås. Her har du bruk for en låsesmed med det samme. Heldigvis har vi døgnvakt og har alltid en erfaren låsesmed på vakt i nærområdet. Han kan vær hos deg i løpet av kort tid hvis det haster.

Snakk med din låsesmed på Høvik

Uansett hvilken form for sikkerhetsrelatert jobb du skal ha gjort på Høvik, står den lokale låsesmeden klar til å hjelpe deg. Mindre oppgaver som f.eks. utskiftning av en lås eller montering av et låsekjede klarer vi som regel umiddelbart. Men låsesmeden hjelper også med større oppgaver som installasjon av alarmanlegg eller adgangskontroll, og står til rådighet med både rådgivning, prosjektering og implementering. Ring til din lokale Høvik låsesmed allerede i dag, og få et uforpliktende tilbud.