Din låsesmed på Fornebu

Oslos primære lufthavn var for inntil noen få år siden plassert på Fornebu, og dette har uten tvil vært medvirkende til den sentrale rollen som området fortsatt har. I dag er Fornebu et senter for informasjonsteknologi, og det er her man bl.a. finner Telenors hovedkvarter. I det hele tatt er det mange større virksomheter i området. Som lokal låsesmed har vi derfor veldig mange bedriftsjobber i området, men vi hjelper naturligvis også områdets mange privatkunder.

Fornebu har dyktige og velutdannede låsesmeder

Tradisjonelt sett har låsesmeden sitt arbeid primært dreid seg om mekaniske låse løsninger, men den tid er for lengst forbi. Mange sikringsprodukter inneholder i dag elektronikk og ofte også datastyring. Dette gjelder for mange produkter til private, men ikke minst større systemer til industrien. Derfor stiller vi oss på Fornebu ikke tilfreds med den alminnelige låsesmed utdannelsen, men søker hele tiden etter løpende kurser og etterutdannelse til våre låsesmeder, så de hele tiden er med i front og kan håndtere de nyeste teknologiene på en kompetent og profesjonell måte.

Låsesmeden på Fornebu er ekspert på adgangskontroll

Begrepet adgangskontroll kan ha mange betydninger, og kan i teorien bare være et system med nøkler og låser. I dag kan låsesmeden levere disse systemene i langt mere avanserte utgaver, siden elektromekaniske låser gjør det mulig å kontrollere låsene elektronisk. Det betyr at nøklene kan byttes ut med nøkkelkort, f.eks. med magnetstripe, som man kjenner fra hoteller og lignende. Våre låsesmeder på Fornebu har stor erfaring med disse systemene. De har mange stordriftsfordeler, og brukes i økende grad i offentlige institusjoner og i næringslivet.

Din låsesmed på Fornebu har akutt beredskap

De fleste alminnelige oppgaver kan låsesmeden fikse på dagtid etter nærmere avtale, men vi har døgnvakt ved telefonene, så du alltid kan få en låsesmed ut overalt på Fornebu hvis det oppstår et akutt problem. Det kan være noe så enkelt som en nøkkel som plutselig er borte, men våre erfarne låsesmeder kan også ta seg av alarmer som feiler, eller andre akutte sikkerhetsmessige problemer.

Få et uforpliktende tilbud fra låsesmeden på Fornebu

Uansett om din oppgave er stor eller liten står låsesmeden på Fornebu klare til å hjelpe deg. En knekt nøkkel eller en defekt lås fikser vi raskt, og har du større oppgaver hjelper vi gjerne med rådgivning, tilbud, prosjektering og implementering. Ta kontakt med en av våre låsesmeder allerede i dag, og få et uforpliktende tilbud på ditt prosjekt på Fornebu.