Din låsesmed i Heggedal

Med over 4000 innbyggere er Heggedal et aktivt område, og med de seneste satsningene på infrastrukturen med utbygging av både jernbane og veisystemer er det potensiale til enda mer aktivitet fremover. Som lokal låsesmed opplever vi aktiviteten på nært hold, siden vi stadig oftere assisterer både private og bedrifter i Heggedal. Oppgavene er mangeartede, og spenner seg fra ekle utskiftinger av defekte nøkler og låser til installasjon av dørsystemer og avansert sikkerhetsutstyr som adgangskontroll og overvåkning.

Våre låsesmeder rykker raskt ut i Heggedal

Vi har alltid låsesmeder parat i Heggedal og nærområdet, og kan derfor rykke ut på kort varsel hvis det oppstår akutte situasjoner. Vi har naturligvis døgnbemanning, så selv om ditt problem oppstår midt på natten er hjelpen i nærheten i Heggedal. Det kan f.eks. være en nøkkel som har blitt borte, eller en lås som er rustet fast eller gått i baklås. Våre erfarne låsesmeder har prøvd litt av hvert, så de løser alltid ditt problem på en vennlig og profesjonell måte.

La Heggedal-låsesmeden oppgradere sikkerheten

Selv om Heggedal kanskje ikke opplever kriminalitet i samme grad som i Oslo, er innbrudd og tyveri dessverre ikke et ukjent fenomen. Vi vet erfaringsmessig at selv enkle tiltak ofte kan redusere risikoen markant. Det er f.eks. en del eldre hus i Heggedal, og her kan det være en ekstra god ide å få låsesmeden til å skifte ut eldre låser til nyere og sikrere modeller. Det er også mulighet for at montere ekstra sikring på dører og vinduer, samt evt. installere et pengeskap hvis det er lettomsettelige verdier i huset. Vi har dessuten stor erfaring i å sette opp overvåkning og tyverialarmer, hvis man ønsker en ekstra sikkerhet.

Din lokale låsesmed i Heggedal sitter klar ved telefonen

Låsesmeden i Heggedal er alltid parate til å hjelpe med både små og store oppgaver i Heggedal, og vi sitter klare til å behandle din henvendelse. Er det snakk om rutineoppgaver, kan vi sende en låsesmed ut på kort varsel. Vi hjelper også gjerne med råd og prosjektering av større oppgaver. Ring til oss allerede i dag for et uforpliktende tilbud.