Din låsesmed på Vollen

Med den flotte utsikten over Oslofjorden og marinaen er Vollen et fint sted å bo. Samfunnet trives, og selv om området primært er et boligområde, blomstrer handels- og kulturlivet også. Som lokalområdets låsesmed kommer vi ganske ofte ut på Vollen, hvor vi assisterer både private og bedrifter. Vi blir ofte ringt til for å håndtere små oppgaver med låser som tuller eller skal omkodes, men hjelper forøvrig også med litt større låsesmed oppgaver som f.eks. montering av alarmer og adgangskontroll.

Våre låsesmeder på Vollen utdannes løpende

Når du kontakter oss kan du være sikker på å få tak i en erfaren låsesmed, som ikke bare er utlært i faget men som også løpende deltar på etterutdannelse og relevante kurser. Vårt mål er nemlig at våre låsesmeder på Vollen skal kunne løse enhver form for oppgave – også de større avanserte oppgavene med alarmsystemer, overvåkning og adgangskontroll. Vi klarer naturligvis også de mer tradisjonelle oppgavene, f.eks. å skaffe adgang hvis en dør har gått i baklås eller en nøkkel har blitt vekk.

Allsidige låsesmeder på Vollen

Mange tror feilaktig at låsesmeden kun arbeider med mekaniske låse teknikker, og slik var det jo også før. I dag er låsesmeden sine oppgaver mye mer allsidige, og vi hjelper med en lang rekke andre oppgaver på Vollen. Det kan f.eks. være montering av pengeskap, hvor vi både kan gi råd, tilbud og evt. forestå selve installasjonen. Vi arbeider også med både mekaniske og automatiske dørlukkere, både til private og bedrifter.

Få din låsesmed på Vollen til å hjelpe med sikkerheten

Heldigvis er tyveri og innbrudd ikke et like stort problem på Vollen som i de større byene, men det er dessverre et stigende problem – også i lokalsamfunnene. Vi har som låsesmeder stor erfaring i å vurdere, om låser og sikring på din eiendom er tilstrekkelig. Der fiendes en del eldre bygninger på Vollen, og her vil det ofte være hensiktsmessig å få hjelp av låsesmeden til å skifte ut de primære låsene, og eventuelt sikre vinduer med ekstra beslag. Er det større verdier å beskytte, kan installasjon av alarmer og overvåkning eventuelt også være verdt en vurdering.

Kontakt din lokale låsesmed på Vollen i dag

Låsesmeden på Vollen sitter alltid klar ved telefonen så du er velkommen til å kontakte oss, uansett om du har bruk låsesmeder til en lås som tuller, eller trenger rådgivning eller tilbud på en litt større oppgave. Kontakt oss allerede i dag for et uforpliktende tilbud.