Din låsesmed på Nesbru

Nesbru har mye historie og lokale sagn og er på den måten en viktig del av Norges folkesjel. Det er derfor alltid interessant for våre låsesmeder å besiktige og ta service på spesielt de eldre bygningene, hvor det bl.a. kan være låstyper man ikke ser hver dag. Våre erfarne låsesmeder kommer gjerne til Nesbru, uansett om det handler om en knekt nøkkel eller en dør som har gått i baklås. De foretar også mer avanserte installasjoner som f.eks. installasjon av alarmer og overvåkning.

Låsesmeden kan raskt komme til Nesbru

Vår vaktsentral er åpen 24 timer i døgnet, og i akutte tilfeller kan vi derfor sende ut en låsesmed til Nesbru på veldig kort tid. Hvis du kommer sent hjem og døren plutselig tuller kan du bare ringe til oss. Så sender vi en låsesmed ut så problemet kan bli løst. Våre låsesmeder har sett og prøvd det meste, så en bortkommen nøkkel eller en lås som har satt seg fast er ren rutine.

Våre låsesmeder på Nesbru er velutdannede fagfolk

Mange har det feilaktige inntrykket at arbeidet som låsesmed er begrenset til relativt enkle mekaniske oppgaver. Det er langt fra tilfellet nå om dagen hvor det ofte er elektroniske styringer involvert, særlig i større systemer med adgangskontroll, alarmer og overvåkning. Derfor er låsesmeden på Nesbru ikke bare fagutdannet, men etterutdannes dessuten løpende så de alltid er up to date med den nyeste teknikken.

Allsidige låsesmeder på Nesbru

Selv om arbeidet med låser er det mest sentrale i låsesmeden sitt arbeid, er han også udannet til en lang rekke beslektede oppgaver. Våre låsesmeder kan f.eks. også gi råd om installasjon og sikring av pengeskap, og løser også en del oppgaver på Nesbru som omhandler sikring av eldre vinduer og dører. Vi har også stor erfaring innenfor dørlukker-systemer, både mekaniske og automatiske, og til både private og yrkeslivet. Utover det beskjeftiger vi oss med stort sett alle typer av oppgaver innenfor alarmer, overvåkning, adgangskontroll og lignende.

Kontakt din lokale låsesmed

Vi sitter alltid parat ved telefonen og kommer gjerne til Nesbru hvis du har bruk for en låsesmed. Vi hjelper både med små rutineoppgaver, og vi har alltid en ledig låsesmed som kan gi råd og tilbud på litt større prosjekter. Kontakt oss allerede i dag, og la oss hjelpe deg videre.