Din låsesmed på Slemmestad

Slemmestad har i århundrer vært et viktig norsk knutepunkt i kraft av sin beliggenhet på ”Oldtidsveien”, men er i nyere tid nok mest kjent for den gamle sementfabrikken. Kommunen arbeider løpende med byutvidelse på Slemmestad og den store aktiviteten merker vi godt også som lokale låsesmeder. Vi hjelper med mange oppgaver, både i privat- og næringsmessig regi. Det kan være alt fra akutte utrykninger pga. knekte nøkler eller låste dører, til større arbeider med næringsmessig prosjektering av adgangskontroll eller alarmsystemer.

Låsesmeden rykker ut med kort varsel på Slemmestad

Vi har vakt ved telefonen 24 timer i døgnet og har alltid en låsesmed på Slemmestad og omegn, så du kan alltid regne med oss hvis det oppstår en akutt situasjon. Det kan f.eks. være en knekt nøkkel eller en dør som har gått i baklås. Den slags oppgaver håndteres vennlig og effektivt av våre rutinerte låsesmeder som kan være på stedet i løpet av kort tid. Det gjelder naturligvis også om natten, hvor den slags problemer kan være særlig ubeleilige.

Låsesmeden sine oppgaver er mangfoldig på Slemmestad

Historisk sett har låsesmeden sine oppgaver primært dreid seg om enkel mekanikk, men de tidene er for lengst forbi. Vi hjelper f.eks. våre kunder på Slemmestad med installasjon av adgangskontroll og overvåkning, og kan også være behjelpelige med montering av f.eks. pengeskap. Låsesmeden på Slemmestad har også stor ekspertise innenfor både automatiske og mekaniske dørlukkere, sikring av vinduer og mange andre lignende jobber.

Låsesmeden på Slemmestad har et høyt utdannelsesnivå

Vi har enda til gode å bli presenterte for en jobb som har vært for komplisert for våre erfarne låsesmeder, og det skyldes uten tvil at våre ansatte på Slemmestad løpende etterutdannes og deltar på diverse relevante kurser. Dette er en nødvendighet da utviklingen innenfor låser og sikkerhet går fort. Moderne sikkerhetssystemer involverer nesten alltid avansert elektronikk, og ofte også datastyring.

Din lokale låsesmed på Slemmestad står klar til å hjelpe

Uansett om din oppgave er stor eller liten så står din lokale låsesmed på Slemmestad klar til å hjelpe. Ring og fortell oss om problemet, og så finner vi sammen den beste løsningen. Opplåsing av dører og defekte låser klarer vi umiddelbart, men vi har alltid en erfaren låsesmed ledig til å gi råd om større prosjekter. Kontakt oss allerede i dag for et uforpliktende tilbud på din oppgave på Slemmestad.