Din låsesmed på Lierskogen

Lierskogen er et driftig samfunn som de siste 30 årene har tredoblet innbyggerantallet til nå 2300 innbyggere, og veksten fortsetter uten tvil. Som lokale låsesmeder merker vi tydelig aktiviteten. Vi hjelper med mange oppgaver på Lierskogen, både av privat og yrkesmessig art, og oppgavene spenner seg bredt. Låsesmeden vi sender ut er rutinert i opplåsing og omkoding av låser, men er også utdannet til installasjon av mer avanserte systemer som f.eks. overvåkning og adgangskontroll.

Låsesmeden kan rykke ut overalt på Lierskogen døgnet rundt

For at kunne assistere deg best mulig, har vi opprettet en telefonvakt som er åpen 24 timer i døgnet. Her kan du alltid ringe hvis du har akutt bruk for hjelp, dag eller natt. Vi har alltid erfarne låsesmeder på eller i nærheten av Lierskogen, og de kan være fremme hos deg i løpet av ganske kort tid. Det er veldig praktisk hvis du f.eks. har mistet en nøkkel, eller ved et uhell har låst deg ut av boligen.

Din låsesmed på Lierskogen kan oppgradere boligens sikkerhet

Selv om det bygges mange nye hus på Lierskogen, er det fortsatt en del eldre bygninger igjen og våre låsesmeder opplever ganske ofte, at låsene i disse tilfellene ikke alltid er tidsriktige. Det har kanskje ikke tidligere vært et problem, men Lierskogen opplever som de fleste andre byer en økning i innbrudd og tyverier. Det lønner seg derfor å være litt i forkant og forebygge der man kan.

Ofte vil en enkel oppgradering av boligens låser være tilstrekkelig, eventuelt kombinert med ekstra sikring av eldre vinduer og dører. Hvis det oppbevares større lettomsettelige verdier, kan et pengeskap eventuelt også være verdt å vurdere. Flere og flere i Lierskogen, både private og i yrker velger i dag å få låsesmeden til å hjelpe med ytterligere sikring, f.eks. med installasjon av alarmer og overvåkning. Våre låsesmeder er spesialutdannede og har stor erfaring med denne type oppgaver.

Lierskogens låsesmed sitter klar til å hjelpe deg

Du er alltid velkommen til å kontakte oss hvis du har en låsesmeds-oppgave på Lierskogen eller omegn. Mer presserende oppgaver som f.eks. låser som tuller eller er defekte kan vi ordne umiddelbart. Er det behov for rådgivning eller hjelp til større prosjekter på Lierskogens privat- eller yrkessektor, står våre velutdannede låsesmeder også til rådighet. Kontakt din lokale låsesmed allerede i dag, og få et uforpliktende tilbud på oppgaven.