Din låsesmed på Nesøya

Nesøya er kjent for sin fantastiske natur og naturreservatet, og det er en fornøyelse å ferdes her. Det er også det vi hører fra våre låsesmeder som gjerne tar turen over broen, når sjansen byr seg. Og det er ingen oppgave som er for liten. Vi tar oss av både knekte nøkler, låser som tuller og enhver små oppgave du måtte komme ut for på Nesøya. Har du større oppgaver som f.eks. installasjon av alarmsystem, pengeskap eller overvåkning, har vi også udannede låsesmeder til slike oppgaver.

Våre låsesmeder kan komme til Nesøya på alle tider av døgnet

Vi har en døgnbemannet sentral, så selv om du har en akutt situasjon midt på natten så kan vi hjelpe. I løpet av kort tid sender vi en låsesmed ut til deg på Nesøya, så problemet kan løses og du kan komme videre. Akutte situasjoner kan f.eks. være en dør som har låst deg ute, en knekt nøkkel eller en lås som har blitt rusten eller av andre årsaker plutselig ikke fungerer.

Låsesmeden skifter ut og tar service på låsene på Nesøya

Nesøya har en del gamle bygninger, og her bør man alltid være oppmerksom på at låser og sikringer er tidsriktige. Låsesmeden kan f.eks. skifte ut en gammel lås til en ny modell uten at det behøver å gå ut over bygningens særpreg og stil. Eldre vinduer og sekundære dører er også ofte dårlig sikret. Vi sender gjerne en låsesmed ut til Nesøya for å vurdere situasjon og muligheter rundt din eiendom.

Nesøya assisteres av utdannede låsesmeder

Det har ingen betydning for oss at Nesøya er et mindre lokalsamfunn. Vi behandler alle kunder likt, og sender alltid den beste låsesmeden ut. De klarer enhver småoppgave, men er også utrustet til å håndtere selv kompliserte problemstillinger. Vi sørger nemlig for løpende utdannelse, så alle låsesmeder har kjennskap til de nyeste teknikkene og systemene. Utviklingen går nemlig veldig fort, og den moderne låsesmeden kan ikke klare seg alene med fagets tradisjonelle ferdigheter.

Vi sender gjerne en låsesmed til Nesøya

Vi sitter klar ved telefonen og sender gjerne en låsesmed ut til deg på Nesøya, hvis du har problemer med det ene eller andre. Du vil alltid bli møtt av kompetente fagfolk fra oss. Kontakt oss allerede i dag, og la oss høre hvordan vi kan hjelpe deg.