Din låsesmed på Blakstad

Blakstad ble grunnlagt rundt broen over Nidelva, og siden har landsbyen vokst og har i dag knappe 3000 innbyggere, fordelt på begge sider av Nidelva. Det skjer en del i byen med både nybygg og renovering, og det merker vi godt også som låsesmeder. Vi får mange forskjelligartede oppgaver i alle størrelser, alt fra installasjon av større systemer med alarmer, overvåkning og adgangskontroll og til utskiftning av låsesylindre og fremskaffelse av ekstranøkler.

Låsesmeden passer på dine verdier på Blakstad

Blakstad har i ettertid nådd en størrelse hvor innbrudd og tyveri hører til det daglige, akkurat som det skjer i mange andre større byer. Heldigvis kan mange innbrudd forebygges, og det hjelper våre utdannede låsesmeder ofte med. De har erfaringen og kan relativt raskt vurdere om din eiendom er sikker nok, eller om det vil være tilrådelig å skifte låssystemer og evt. oppgradere med overvåkning og alarm. Vi kan også være behjelpelige med f.eks. valg og montering av pengeskap.

Allsidige låsesmeder på Blakstad

Vi er stolte av våre låsesmeder på Blakstad, for de er både dyktige og allsidige, og løser alltid kundens problemer vennlig og profesjonelt. Ofte er det snakk om relativt enkle oppgaver med renovering eller utskiftning av låser og sikringsmateriell, men våre låsesmeder er også utdannet til langt mere komplekse oppgaver. Vi sørger for at våre fagfolk på Blakstad løpende deltar på kurser og etterutdannelse, så de alltid er oppdatert med de nyeste teknikkene og mulighetene. Du kan derfor trygt overlate din aktuelle oppgave til din lokale låsesmed – de kjenner håndverket til bunns.

Den lokale låsesmeden klarer også akutte oppgaver på Blakstad

Vi opplever ganske jevnlig at en uheldig Blakstad-borger ikke kan komme inn i boligen sin, eksempelvis fordi nøkkelen er knekt eller blitt borte, eller fordi låsen er defekt. Heldigvis har vi alltid en låsesmed i nærheten og kan være fremme i løpet av kort tid. Det gjelder også i kvelds – og nattetimene. Vi har telefonen bemannet døgnet rundt og er alltid klar til å hjelpe deg ut av knipen.

Bruk din lokale låsesmed på Blakstad

Vi har base nærme Blakstad, så hvis du har låse- eller sikkerhetsmessige oppgaver, er det oss du skal kontakte. Låsesmeden på Blakstad kan hjelpe med enhver form for oppgaver, alt fra små enkle låseproblemer til å sette opp tilbud og installasjon av mere komplekse sikkerhetssystemer. Kontakt oss allerede i dag for et uforpliktende tilbud.