Din låsesmed på Slependen

Slependen har historisk sett vært et transportknutepunkt, og er den dag i dag fortsatt i høy grad av industri og handel. Det setter sitt preg på våre oppgaver som låsesmeder, som ofte består av litt større og avanserte oppgaver. Ikke desto mindre har vi også ganske mange privatkunder på Slependen, hvor det ofte dreier seg om sikring av dører og utskiftning av eldre låser og lignende oppgaver.

Våre låsesmeder på Slependen kan rykke ut med kort varsel

De mer prosjektpregede og langtidsvarende oppgavene håndteres som regel på dagtid, men Slependen sover aldri, og låsesmeden på Slependen er også vant til å rykke ut om natten hvis det oppstår mer akutte problemer. Problemene kan skyldes f.eks. en bortkommen eller knekt nøkkel, en lås eller et alarmsystem med feil på, eller lignende småoppgaver. Her har vi heldigvis et akutt beredskap av erfarne låsesmeder parat 24 timer i døgnet, og vi kan være på pletten overalt på Slependen i løpet av veldig kort tid.

Låsesmedene løser mangfoldige oppgaver på Slependen

Den moderne låsesmeden skal være veldig allsidig og det en god beskrivelse som passer meget godt på våre folk på Slependen. De kan i en håndvending stille om og skifte ut låser, åpne dører og montere sikkerhetsbeslag og andre mindre oppgaver. Men de viser også gang på gang, at erfaring og kompetansen er på plass til selv de store og avanserte oppgavene. Vi foretar f.eks. prosjektering, tilbudsgivning og installasjoner av avanserte anlegg til adgangskontroll og overvåkning, samt alarmsystemer av enhver art.

Våre fagutdannede låsesmeder på Slependen etterutdannes løpende

Tradisjonelt og historisk sett har låsesmed faget vært begrenset til mindre mekaniske oppgaver og problemstillinger, men de tidene er for lengst forbi. Det gjelder ikke minst på Slependen, hvor vi opplever stor etterspørsel etter låsesmed for avanserte systemer til både industri og handelslivet. Vi sørger løpende for etterutdannelse og kurser til våre låsesmeder, så de er helt up to date på nye systemer og teknikker.

Kontakt låsesmeden på Slependen

Ring til oss hvis du har trenger en låsesmed med døgnservice. Våre fagfolk opererer hver dag overalt på Slependen, og vi hjelper også gjerne med nettopp din oppgave, uansett om det er en enkel utskifting av en lås, eller rådgivning og prosjektering av større industrielle oppgaver. Kontakt oss i dag, og la en låsesmed raskt hjelpe deg videre.