Vi er den profesjonelle låsesmeden på Alnabru

Alnabru er uten tvil et av Norges viktigste trafikknutepunkter for industriell godstransport, og har vært det i over 100 år. Området er naturlig preget av industri, men har samtidig en del boligområder. Det gir våre låsesmeder i Alnabru en spennende og variert arbeidsdag, for det er som regel stor forskjell på oppgavenes art, alt ettersom det er en privat villa eller en stor fabrikk som trenger service.

Låsesmedene på Alnabru er eksperter på avansert sikring

Arbeidet på alle fabrikkene og industriplassene på Alnabru har gitt den lokale låsesmeden stor erfaring innenfor industriell sikring. Vi sørger også for fortløpende etterutdannelse, slik at enhver låsesmed vi sender ut er helt up to date med den nyeste teknologien. Vi kan prosjektere og installere alle størrelser av systemer som f.eks. adgangskontroll, hvor det er mange muligheter for individuell tilpasning. Små systemer er som regel desentralt styrt, men på Alnabru arbeider våre dyktige låsesmeder også med store datastyrte systemer for adgangskontroll som lett programmeres og omstilles fortløpende i takt med ansettelser og utskiftning av medarbeiderstaben.

Våre låsesmeder monterer og tar service på alarmanlegg i alle størrelser – både private og i industrien, og tilbyr naturligvis også generell rådgivning om sikring. Det kan kanskje være behov for å få en låsesmed til å montere et pengeskap eller sette opp ytterligere overvåkning av området. Låsesmeden på Alnabru kjenner alle fasettene i arbeidet og hjelper deg å oppnå den beste og mest sikre løsningen til enhver situasjon.

Låsesmedene har døgnvakt på Alnabru

Vi har telefonvakt 24 timer i døgnet og våre dyktige låsesmeder på Alnabru kan derfor rykke ut med kort varsel både dag og natt, hvis det oppstår akutte problemer. Det kan være en simpel problematikk med en dør som har gått i baklås eller en knekt eller mistet nøkkel, eller større problemer med f.eks. nedetid i en sentral styring. Uansett hva problemet er, vil det alltid være en kompetent låsesmed i nærheten av Alnabru, som kan raskt og profesjonelt løse ditt akutte problem.

Innhent et tilbud fra din lokale låsesmed på Alnabru

En av de store fordelene ved å la den lokale låsesmeden på Alnabru hjelper deg, er at vi alltid er i nærheten og derfor kan rykke raskt ut. Mindre jobber som utskiftning eller omkoding av enkelte låser kan som regel gjøres på stedet, men vi gir også gjerne rådgivning og tilbud på større prosjekter. Ta kontakt allerede i dag med den lokale låsesmeden på Alnabru for et uforpliktende tilbud.