Din låsesmed på Røa

Opprinnelig var Røa et landbruksområde, men opp gjennom 1900-tallet ble området gradvis bebygget og består i dag av mange mindre hus. Etter 2. verdenskrig ble det dessuten oppført en del blokker og rekkehus, og det pågår i øyeblikket en del nye utvidelser og renoveringer i området, herunder også en del næringsutvikling. Som lokale låsesmeder på Røa har vi en del oppgaver med bl.a. utskiftning av låser i den eldre del av bebyggelsen, men vi assisterer også næringslivet og de handlende.

Bestill en sikkerhetssjekk hos din låsesmed på Røa

Er din bolig av eldre dato eller er du litt i tvil om hvorvidt boligen din er tilstrekkelig sikker, kommer våre erfarne låsesmeder på Røa gjerne ut og foretar en rask sjekk. Ofte kan det være behov for utskiftning av eldre låser til mere tidsriktige modeller, og eldre vinduer kan evt. sikres med et ekstra sikkerhetsbeslag. Som låsesmed tilbyr vi også montering av en såkalt ”dørspion” i døren, og vi kan sette opp en dørtelefon.

Låsesmeden på Røa kan rykke raskt ut

Det er ikke så unormalt at man en sen nattetime plutselig konstaterer at nøkkelen er borte, eller at man ved et uhell låser seg ute av boligen. Det er heldigvis ikke noen katastrofe på Røa, for vi har døgnvakt og har alltid en låsesmed i området. Det går derfor ikke lang tid fra du ringer til låsesmeden kan være fremme på stedet og hjelpe deg videre.

Røas låsesmeder er velutdannede

De fleste tror at låsesmeden sine oppgaver er av relativ enkel og mekanisk art, og den slags oppgaver gjør vi selvfølgelig også ofte. Men den teknologiske utviklingen setter også sitt avtrykk på låsesmeden sine arbeidsoppgaver som i dag ofte innebærer elektroniske styringer og databasert teknologi. Vi er derfor veldig opptatt av at våre låsesmeder på Røa blir løpende etterutdannet og deltar på relevante kurs slik at de alltid er oppdatert på den nyeste teknikken på området og dermed kan hjelpe våre kunder med alle typer jobber som låsesmed på Røa.

Få et tilbud på din låsesmed oppgave på Røa

Uansett om du har en mindre jobb med nøkkelkopiering eller omkoding av en lås, eller om du trenger bistand til et større sikkerhetsprosjekt, er våre låsesmeder på Røa alltid klar til å hjelpe. Vi sitter klar ved telefonene og kan også rykke ut til akutte jobber døgnet rundt hvis det er behov for det. Ring til oss allerede i dag hvis du ønsker å booke en sikkerhetssjekk med en låsesmed eller har bruk for rådgivning eller et uforpliktende tilbud fra låsesmeden på Røa.