Din låsesmed på Lambertseter

Lambertseter er en moderne og flott forstad til Oslo, preget av åpne gater og områder. Bygningene er hovedsakelig fra 1950 og etter, og består primært av blokker. Der bor omtrent 10.000 mennesker i området, og det gir en del travelhet hos våre lokale låsesmeder som hver dag assisterer både private og næringsliv på Lambertseter.

Låsesmeden rykker raskt ut overalt på Lambertseter

Når det skal foretas service eller installasjon av låser eller annet utstyr avtaler vi som regel et tidspunkt som passer godt for begge parter. Men det kan også være mere akutte situasjoner som krever omgående bistand fra låsesmeden på Lambertseter. Det kan f.eks. være en situasjon hvor du ved et uhell låser deg ute av leiligheten, eller finner ut av hovednøkkelen er blitt borte. Heldigvis har vi vakt ved telefonen døgnet rundt, så du kan alltid ringe til oss – både natt og dag. I akutte situasjoner kan vi sende en låsesmed ut til Lambertseter i løpet av kort tid så du kan få løst problemet.

Låsesmeden kan sikre dine verdier på Lambertseter

Som i alle andre tettbefolkede områder merker vi som låsesmeder en stigende etterspørsel etter bedre sikring av boliger pga. det økende antallet innbrudd og tyverier. Heldigvis er det ofte små ting som skal til for å øke sikkerheten betydelig. Eldre låser kan f.eks. byttes ut med nyere modeller og vinduer kan sikres med sikringsbeslag. Låsesmeden kan også hjelpe med at sette opp et ”kikkhull” i døren, montere sikkerhetskjeder og i det hele tatt skape mere trygghet i hverdagen på Lambertseter.

I visse situasjoner kan det være hensiktsmessig å gjøre enda mer ut av sikkerheten, og her har våre dyktige låsesmeder på Lambertseter stor erfaring i rådgivning. Noen velger f.eks. å få låsesmeden til å installere et pengeskap til de lett omsettelige verdiene som kontanter og smykker. Det er også mulig å installere en alarm eller videoovervåkning, og låsesmeden gjør ofte slike jobber på Lambertseter.

Kontakt din låsesmed på Lambertseter

Uansett om det bare dreier seg om en lås som skal tas service på eller utskiftes, eller det er snakk om et større prosjekt av sikkerhetsmessig art, så står våre dyktige låsesmeder klar til å hjelpe deg med ditt prosjekt på Lambertseter. Små oppgaver kan en låsesmed ofte fikse direkte på stedet, og vi gir gjerne råd i større saker. Kontakt oss allerede i dag, snakk med en låsesmed og få et uforpliktende tilbud på oppgaven.