Din låsesmed på Holmenkollen

Holmenkollen har på mange måter litt av hvert, både natur, boligbygging og næringsliv. Det er alltid aktivitet i området, og det merker vi også som lokale låsesmeder, når vi assisterer våre kunder. Oppgavene er mangeartede, og inneholder alt fra større prosjektoppgaver med installasjoner av alarmer og overvåkning, og til knekte nøkler og dører som har gått i baklås.

Rask utrykning på Holmenkollen til akutte låsesmed oppgaver

De fleste opplever før eller siden, at en nøkkel blir borte eller at døren smekker igjen på feil tidspunkt. Den slags ting skjer som regel alltid når det er mest ubeleilig. Heldigvis er hjelpen i nærheten, for vi har døgnvakt ved telefonene på Holmenkollen, og har alltid låsesmeder i området. Hvis uhellet er ute kan vi derfor være fremme i løpet av kort tid – til alle tider av døgnet. Låsesmeden vi sender ut har sett og opplevd det meste, så de hjelper deg vennlig og profesjonelt ut av knipen.

Låsesmeden på Holmenkollen har en allsidig arbeidsdag

De fleste tenker at en låsesmed kun arbeider med nøkler og alminnelige låser, og det er jo også en del av hverdagen. Men arbeidsoppgavene for en låsesmed på Holmenkollen kan være veldig variert. Eksempelvis kan låsesmeden også hjelpe med dørautomatikk og mekaniske eller automatiske dørlukkere. Vi installerer også alarmer og videoovervåkning, og låsesmeden på Holmenkollen går heller ikke av veien for avanserte systemer til f.eks. adgangskontroll.

La låsesmeden på Holmenkollen foreta en sikkerhetssjekk

Innbrudd er dessverre en del av hverdagen overalt i Oslo, og det gelder også på Holmenkollen. Vi opplever som låsesmed stigende etterspørsel etter bedre sikring, og det behøver ikke nødvendigvis være dyrt. Våre låsesmeder kan tilby en rask sikkerhetssjekk av din bolig, og alt etter situasjonen komme med anbefalinger til f.eks. utskiftning av eldre låser eller montering av sikkerhetsbeslag på eldre vinduer. Vi kan selvfølgelig også hjelpe med montering av ekstra sikkerhetskjeder, installasjon av dørtelefon og andre tiltak i samarbeid med en låsesmed, som både kan øke sikkerheten og tryggheten. Les mer om innbruddssikring her.

Ta kontakt med din låsesmed på Holmenkollen allerede i dag

V hjelper gjerne med ditt sikringsrelaterte prosjekt, uansett om det er smått eller stort. Er det snakk om mindre problemer med bortkomne nøkler eller en defekt lås, er det ofte noe våre erfarne låsesmeder på Holmenkollen kan fikse umiddelbart. Vi gir også gjerne råd i større prosjekter, og du er alltid velkommen til å kontakte den lokale låsesmeden for et uforpliktende tilbud.