Din låsesmed på Stovner

Stovner har gjennom nesten 1000 år vært en viktig gjennomfartsvei, og har derfor stolte tradisjoner innenfor hotell og restaurant bransjen. Byen byr også på en del handel, næring og industri. Det bor rundt 30.000 mennesker i området, jevnt fordelt i stort sett alle former for bebyggelser. Det gir en allsidig arbeidsdag for låsesmeden på Stovner, som daglig hjelper borgere og næringsliv med både små og store sikringsoppgaver.

Låsesmeden rykker raskt ut overalt på Stovner

Våre låsesmeder har fast døgnvagt på Stovner og det betyr at vi kan være raskt fremme hvis du får akutt behov for hjelp. Du står der kanskje plutselig med en knekt nøkkel eller har ved et uhell låst deg selv ute av boligen. I den situasjonen kan du alltid ringe til oss – både natt og dag. Vi har alltid en låsesmed som kan være på plass overalt på Stovner i løpet av kort tid, og erfarne fagfolk hjelper deg videre på en profesjonell og vennlig måte.

Få hjelp til en sikkerhetssjekk av en låsesmed fra Stovner

Låsesmeden på Stovner har stor erfaring i å vurdere sikkerheten i din bolig eller virksomhet. Bestill en sikkerhetssjekk hos oss, og få gjennomgått dører, vinduer og låser av en fagutdannet låsesmed. Ofte kan små forbedringer gjøre en stor forskjell rent sikkerhetsmessig. Der er også en del muligheter for å øke tryggheten i eget hjem. I tidenes løp har våre låsesmeder f.eks. montert mange sikkerhetskjeder og dørspioner hos eldre beboere på Stovner.

Din Stovner-låsesmed gir råd om dørtelefoner

Som låsesmeder opplever vi i disse årene at stadig flere velger å få montert en såkalt dørtelefon. De fås i flere utgaver og våre erfarne låsesmeder på Stovner gir gjerne råd om de forskjellige modellene. Den billigste løsningen er den tradisjonelle dørtelefonen som gir mulighet for å snakke med gjesten før man åpner døren. Moderne dørtelefoner kan også fås med innebygget kamera, samt at en låsesmed kan hjelpe deg med muligheten for å åpne ytterdøren med en fjernbetjent lås.

Ta kontakt med din låsesmed på Stovner

Hvis du har en sikringsrelatert jobb på Stovner er det oss du skal kontakte. Låsesmeden kan hjelpe med både store bedriftsjobber og små oppgaver med kopiering av nøkler og reparasjon av defekte låser. Mindre oppgaver fikser låsesmeden som regel fra dag til dag, men vi kan også hjelpe med rådgivning og prosjektering av større anlegg med f.eks. adgangskontroll eller alarmer. Kontakt din lokale låsesmed allerede i dag for en uforpliktende tilbud på din eiendom på Stovner.