Din låsesmed på Ullern

Som mange andre av bydelene i Oslo-området er også Ullern oppkalt etter en gård (Ullern gård), som har historie helt tilbake til middelalderen. Byens vekst tok for alvor fart fra 1800-tallet, og i dag er det over 30.000 beboere på Ullern, fordelt på en del eldre villabygninger og nyere etasjebygninger. Bydelen har i dag flere viktige jernbanelinjer, samt en del handel og industri. Som lokale låsesmeder hjelper vi derfor med oppgaver hos både private og bedrifter når vi rykker ut på Ullern.

La låsesmeden på Ullern skape trygghet

Selv om Ullern langt fra hører til de hardest rammede områdene, er mengden av innbrudd og kriminalitet generelt økende. Vi hører som låsesmeder at flere og flere som føler seg utrygge – til og med i sitt eget hjem. Det er en del man kan gjøre for å øke både sikkerheten og tryggheten. Montering av kikhull i døren eller eventuelt installasjon av dørtelefon kan være en god hjelp for veldig mange. Låsesmeden på Ullern kommer også gjerne ut og gjennomfører en sikkerhetssjekk av låser, dører og vinduer. Ofte kan det øke sikkerheten betraktelig å la en låsesmed skifte ut foreldede låser og sette opp ekstra sikring av vinduene.

Har man større verdier som smykker, kontanter og lignende i hjemmet, kan et pengeskap være en god løsning. Den lokale låsesmeden på Ullern gir gjerne råd angående valg av type og størrelse. Er det behov for ytterligere sikkerhetstiltak, kan en låsesmed også hjelpe med montering av videoovervåkning eller alarmer. Vi hjelper gjerne med en vurdering av behovet for hvert enkelt tilfelle.

Høyt utdannelsesnivå hos låsesmedene på Ullern

Vi er veldig opptatt av å sikre at våre fagutdannede låsesmeder også etterutdannes og deltar på relevante kurser, så de hele tiden er oppdatert med ny teknologi. En moderne låsesmed skal ikke bare kunne håndtere nøkler og låser, men tar også på sig i stadig høyere grad også elektroniske styringer, datastyring og teknologi.

Få et uforpliktende tilbud fra din låsesmed på Ullern

Låsesmeden sitter alltid klar ved telefonen i lokalavdelingen på Ullern, og kan om nødvendig rykke ut på kort varsel hvis det er akutt bruk for assistanse. Våre låsesmeder hjelper også gjerne med større prosjekter, f.eks. i forbindelse med installasjon av alarmanlegg, adgangskontroll eller overvåkning. Kontakt oss allerede i dag for et uforpliktende tilbud på ditt prosjekt fra din lokale låsesmed på Ullern.