Din låsesmed på Ullevål

Ullevål har gjort seg fortjent til sin plass på kartet med kjente attraksjoner som Ullevål Stadion og sykehuset. Bydelen er et aktivt sted som summer av liv, både privat og i næring. Derfor er det ikke overraskende at vi som låsesmeder flere ganger daglig rykker ut i området til både små og store oppgaver. Vi har stor erfaring med tradisjonelle låsesmed-oppgaver som omkoding av låser eller opp-låsing av dører. Låsesmedene på AB Låsservice på Ullevål løser også store oppgaver for yrkeslivet som for eksempel installasjon av alarmsystemer og avanserte installasjoner med adgangskontroll.

Hurtig assistanse til Ullevål på alle tider av døgnet

I travle og stressende situasjoner er det ikke uvanlig at nøkler blir borte, eller at en dør utilsiktet smekker igjen og låser. Det skjer overalt og Ullevål er intet unntak. Heldigvis har din lokale låsesmed på AB Låsservice døgnvakt i nærområdet og vi står alltid parat til å rykke ut med kort varsel, både dag og natt. Vi sender ut en dyktig og erfaren låsesmed, som på få minutter kan redde deg ut av din vanskelige situasjon.

Stor ekspertise i sikring og alarmanlegg

Ullevål opplever dessverre, som mange andre tettbefolkede områder, en økning av hærverk og innbrudd. Våre lokale låsesmeder får mange henvendelser fra både private og bedrifter, og gir gjerne råd i de aktuelle situasjonene. Ofte kan relativt billige tiltak løse mange små problemer. Det er en enkel og rimelig sak å sørge for ekstra sikring av vinduer og dører, eller eventuelt skifte ut foreldede låser. Vi kan også bistå med ytterligere sikring i form av for eksempel videoovervåkning eller installasjon av alarmer og adgangskontroll. AB Låsservice på Ullevål vil uansett hva ditt behov er, sende ut våre dyktige låsesmeder for å hjelpe deg med din oppgave.

Høyt utdannelsesnivå hos låsesmeden på Ullevål

I gamle dager var låsesmeds-faget relativt enkelt, men sånn er det absolutt ikke i dag. En stor del av vårt arbeid består av installasjon av avanserte datastyrte systemer for adgangskontroll, overvåkning og alarmering. Låsesmedene hos AB Låsservice er derfor under konstant utdannelse og deltar stadig på seminar og kurs. På den måten er din lokale låsesmed i stand til å gi råd og ivareta oppgaver på alle nivåer, alt fra utskifting av nøkler til totalentrepriser på store bedriftsprosjekter.

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud

Våre låsesmeder løser alle former for låsesmeds-relaterte oppgaver på Ullevål, og ingen oppgave er for stor eller for liten. Kontakt oss i AB Låsservice på Ullevål allerede i dag, og la din lokale låsesmed hjelpe deg. Opp-låsing, omkoding og lignende små-oppgaver løser vi umiddelbart. Har du større prosjekter, har vi alltid en låsesmed som gjerne bistår med rådgivning og gir deg et tilbud på oppgaven.