Din låsesmed på Frogner

Frogner ble i sin tid oppkalt etter Frogner Hovedgård, som i dag huser Oslo Museum. I det hele tatt er bydelen preget av eldre bygninger, de fleste fra omkring 1900 tallet. Området er også veldig kjent for Frogner parken og ikke minst Vigelandsanlegget, hvor mer end 800 skulpturer og figurer er utstilt.

De gamle bygningene gir en del arbeid for våre dyktige låsesmeder, som heldigvis nyter å komme til dette området. Det er mange jobber med utskiftning av eldre låssystemer, men vi assisterer naturligvis også det lokale næringslivet på Frogner.

Låsesmeden rykker raskt ut på Frogner

Vi har alltid en låsesmed i nærområdet, og de kan være fremme over alt på Frogner i løpet av kort tid hvis du står med et akutt problem. Det kan f.eks. være en dør som har gått i baklås, eller en knekt nøkkel. Våre erfarne låsesmeder har sett og opplevd det meste, og kan håndtere enhver situasjon med vennlighet og profesjonalisme. Det er forøvrig ikke noe problem for låsesmeden hvis problemet f.eks. skulle oppstå en sen nattetime. Vi har nemlig vakt 24 timer i døgnet på Frogner, og vi har alltid en låsesmed klar til å rykke ut.

La låsesmeden på Frogner sikre ditt hjem

Statistisk sett er antallet innbrudd og tyverier stigende på Frogner, men det er de dårligst sikrede husene og leilighetene som primært er utsatte. Ofte er det kun små ting som skal til for å forebygge effektivt. En eldre lås kan låsesmeden bytte ut med en nyere og mer sikker modell, og eldre vinduer kan sikres med et ekstra beslag. Våre låsesmeder kommer gjerne ut og foretar en sikkerhetssjekk på din eiendom på Frogner.

Er det snakk om sikring av større lett omsettelige verdier, er det ikke unormalt å få installert et pengeskap. Låsesmeden på Frogner hjelper gjerne med rådgivning og evt. montering. I visse tilfeller kan det være en god ide å la låsesmeden montere alarm.

Tag kontakt med din lokale Frogner-låsesmed

Hvis du har en sikkerhetsrelatert jobb på Frogner så har du kommet til riktige låsesmeder. Vi sitter alltid klar ved telefonene og kan sende ut en dyktig låsesmed i Oslo, på Frogner, ut på kort varsel hvis det oppstår et akutt problem med en lås. Vi hjelper også gjerne med mer avanserte oppgaver som f.eks. installasjon av alarmsystemer eller montering av adgangskontroll. Ring oss i dag, og la en fagutdannet låsesmed gi deg et uforpliktende tilbud på din jobb på Frogner.